Xiaomi Mi CC9’un arkası göründü!

İşte, Türkiye’de de satılacağı düşünülen Xiaomi Mi CC9’dan paylaşılan resmî basın görselleri...

BİLİM-TEKNOLOJİ 26.06.2019, 16:23
Xiaomi Mi CC9’un arkası göründü!

Xiaomi Mi CC9e ile beraber yola çıkmaya hazırlanan Xiaomi Mi CC9 modelinin görselleri basınla paylaşıldı. Model, Xiaomi kalitesinin takipçilerinde heyecan yarattı.

2 Temmuz 2019 tarihli etkinlik dahilinde lansmanı yapılacak olan Xiaomi Mi CC9 ve Xiaomi Mi CC9e modelleri hayli merak uyandırıdı.

Çekim kalitesini ortaya koymak için dün İstanbul’da çekilen Galata Kulesi fotoğrafı ve buradan ortaya çıkan “Türkiye’de satılabilir” konusuyla gündeme gelen Xiaomi Mi CC9, bu sefer resmi basın görselleriyle karşımıza çıktı.

Henüz ön yüzünün fotoğraflarının paylaşımladığı fakat damla bir çentik ve ince çerçeveler taşıdığı bilgisi verilen Xiaomi Mi CC9'un arkası da hayli sade bir tasarıma sahip.

Basın ile arka detayı paylaşılan Xiaomi Mi CC9'un üçlü arka kamera sistemi ve flaşın aynı sütunda dikey olarak konumlandırıldığı görülüyor.

Şimdilik sadece beyaz versiyonuna ait görselleri paylaşan Xiaomi şirketi, Xiaomi Mi CC9 ve Xiaomi Mi CC9e'nin arkasında kavisli kenarlar kullanıyor ve bu da premium izlenimi ve hissini artırıyor.

Kendi güzelliği yanında Meitu‘nun özel yapay zeka algoritmalarıyla çektiği fotoğrafları da güzelleştirecek Xiaomi Mi CC9, bir 3.5 mm kulaklık girişine de sahip gibi görünüyor.

Xiaomi Mi CC9 teknik olarak orta üst seviyede bir telefon

CC9 modeli 6,39 inç AMOLED ekran üzerine kuruluyor.

Cihaz gücünü Snapdragon 730 işlemciden alıyor.

Xiaomi Mi CC9, 27W hızlı şarj destekli 4.000 mAh pil üzerine kuruluyor.

Parmak izi sensörü ekrana entegre edilen telefonun, arkasında ise üçlü kurulum taşıyor.

Xiaomi Mi CC9, Sony IMX586 sensörlü 48 megapiksel + 16 megapiksel + 12 megapiksel kameralar karşımıza çıkıyor.

Kutusundan Android Pie ile çıkan Xiaomi Mi CC9'un, bağlantı tarafında USB-C kullandığı belirtiliyor. Type-C yerine USB-C girişin olması telefonun dezavantajlarından biri olarak görülüyor.

Xiaomi Mi CC9, 6 GB RAM + 128 GB depolama için 378 dolar, 8 GB RAM + 128 GB depolama için 407 dolar, 8 GB RAM + 256 GB depolama içinse 451 dolara satılacak.

Yorumlar (0)