Xiaomi, kablosuz şarj ile ısınan bardağını tanıttı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, günlük hayata yönelik geliştirdiği ürünlere bir yenisini daha ekledi. Bardak, 10 W hızlı şarj desteğine sahip kablosuz şarj istasyonu ile çalışıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 18.11.2019, 11:29
Xiaomi, kablosuz şarj ile ısınan bardağını tanıttı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, hayatımızın her alanında kullanabileceğimiz ürünler geliştirmeye devam ediyor. Akıllı telefon sektöründe adını başarıyla duyuran Xiaomi, günlük hayata yönelik geliştirdiği son ürünü ısıtıcı bardak ile ilgi çekti. 

Xiaomi'nin tanıttığı kablosuz şarj ile ısınan bardak, kendini sürekli 55 santigrat derecede tutabiliyor. Bunu yapabilmek için gerekli enerjiyi ise kablosuz şarj istasyonundan alıyor. Çinli teknoloji devine göre ise bu yöntem geleneksel su ısıtma yöntemlerinden çok daha güvenli. Bardağın ısınmasını sağlamak için bardağı sadece kablosuz şarj istasyonuna koymak yeterli oluyor.

Bardak, 4 saat boyunca çalışmayan durumda olursa güç tasarrufu sağlamak için uyku moduna geçiyor. Ayrıca bardak ile gelen kablosuz şarj istasyonu ile telefonların da şarj edilebilmesi mümkün.

Xiaomi'nin yeni bardağı, Çin'de 189 yuan'dan (155 Tl + Vergi) satışa çıktı. Türkiye'de ise ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi.

Yorumlar (0)