Wolfteam Nedir? Wolfteam Oyunu Nasıl Oynanır?

11 yıldır merakla sorulan, bunca zamandır asla azalmayan popülaritesi sebebi ile Wolfteam’i özel kılıyor. İşte Wolfteam oyunu hakkında merak edilenler.

BİLİM-TEKNOLOJİ 05.09.2020, 00:49 05.09.2020, 01:04
Wolfteam Nedir? Wolfteam Oyunu Nasıl Oynanır?

Wolfteam Nedir?

MMO dünyasının altını üstüne getiren ve yarattığı oyun kategorisi ile MMOFPS kategorisini oyun severler ile buluşturan , 2009 yılından bu yana onlarca harita, onlarca karakter ve 15 farklı modu ile piyasada bulunuyor. Oyuncuyu etkisi altında tutan ve yüksek konsantrasyon ile birbirinden farklı maceralar içerisine sürükleyen Wolfteam, çevrimiçi çok oyunculu oyunlar içerisinde yer alıyor. Wolfteam’i bu denli popüler kılan özelliği de işte tam da burada başlıyor. Aynı anda dünyanın dört bir yanından rakipler ile karşılaşan, farklı takımlar halinde savaşılan ve rakipleri oyun içerisinde öldürerek elimine etmek üzere kurulu bu düzen, oyuncuyu sürükleyici bir hikâye içerisine çekiyor. Peki, Wolfteam nasıl bir oyun?

Wolfteam ve Joygame

Dünyanın en önemli oyun geliştirme ve pazarlama şirketlerinden biri olan Joygame tarafından piyasaya sürülen Wolfteam, oyun severler ile ilk olarak 2009 yılında buluştu. Aralıksız 11 yıldır çeşitli güncellemeler ile oyun severleri tatmin etmeye devam eden Wolfteam, bununla birlikte bugün dahi hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip durumda. İnternette meraklıları tarafından defalarca araştırılan ve videoları gün içerisinde milyonlarca izlenebilen Wolfteam, son zamanlarda bir sanal spor haline de geldi. Bu sebeple de nasıl oynandığı konusunda sorular sorulmaya devam ediliyor. Wolfteam ve Joygame bağlantısı ise Joygame’in oyun haklarını pek çok ülkede elinde barındırıyor olmasından kaynaklı.

Wolfteam Oyunu Nasıl Oynanır?

Wolfteam, Türkiye’de bulan hakları çerçevesinde Joygame tarafından piyasaya sürülen ve Softnyx tarafından yazılımı gerçekleştirilen bir oyun. Oyunun adı, oyun karakterleri içerisinde yer alan kurt adamlardan geliyor. Hem insan hem de kurt değişebilen karakterler, oyun içerisindeki akışı sürdürebilmeniz ve yerinde güç kullanmanız adına birbirleri arasında değişim sağlayabiliyor. Farklı modlar ile oynanabilen Wolfteam oyunu, aynı zamanda bir takım oyunu olması sebebi ile iki takım arasında oynanıyor. Bu özelliği ile Counter-Strike oyununu hatırlatan Wolfteam’de, insana dönüştüğünüzde silahlar, kurt adam olduğunuzda ise pençelerinizi kullanmanız gerekiyor. Oyundaki takımlar ise kırmızı ve mavi olarak adlandırılan iki takımdan oluşuyor.

Yorumlar (4)
zn 3 yıl önce
Wolfteam, Türkiye’de bulan hakları çerçevesinde Joygame tarafından piyasaya sürülen ve Softnyx tarafından yazılımı gerçekleştirilen bir oyun. Oyunun adı, oyun karakterleri içerisinde yer alan kurt adamlardan geliyor. Hem insan hem de kurt değişebilen kara
Wolfteam 3 yıl önce
ز٩ظزح
emoizo155 2 yıl önce
1451
emoizo155 2 yıl önce
bu oyun nası saçmaoyun