Windows 11 için yeni güncelleme yayınlandı

Microsoft, Windows 11'de yaşanan birtakım ağ problemlerinin ortadan kalkması amacıyla yeni bir güncelleme yayınladı. KB5006674 adlı yeni sürüm, yapı numarasını 22000.258'e yükselterek uyumluluk sorunlarının üstesinden geliyor. 

BİLİM-TEKNOLOJİ 14.10.2021, 13:17
Windows 11 için yeni güncelleme yayınlandı

Haziran'ın son haftasında Microsoft’un duyurduğu yeni nesil Windows 11, 5 Ekim tarihinde bütün kullanıcılara açıldı.

Bir dizi yeni özellikler geliyor

Şu an Windows 10'daki Windows Update bölümü üzerinden rahat bir şekilde sürüm yükseltme yapılabiliyor. Öte yandan bu aşamada bileşen uyumlulukları da ciddi önem taşıyor. Bu sürümle beraber sistem ve varsayılan uygulama arayüzündeki değişikliklere ek olarak birtakım yeni özellikler geliyor. Dolayısıyla her anlamda Windows 11, önemli bir güncelleme anlamı taşıyor.

Bunların yanı sıra zaman zaman kullanıcılar, birtakım problemler yaşadıklarını; aygıt ile USB bağlanmadığını ve bir dizi hata aldıklarını dile getiriyorlar. Bütün bunları göz önünde bulunduran Microsoft, bunun üzerine güncellemeler yayınlıyor. Böylece Microsoft, son olarak KB5006674 adlı yeni güncellemeyi yayınladı. Bu güncelleme, işletim sistemindeki bazı hataların ortadan kalkmasını sağlıyor. Microsoft tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında, bazı ağ problemleri de bu güncellemeden sonra tarih oluyor. SmartByte ve Intel Killer özellikle ağ yazılımları konusunda yaşanan uyum sorunları gideriliyor.

Güncelleme nasıl yüklenir? 

Windows 11'in bu ara güncellemesini yüklemek için Microsoft Update bölümüne göz atabilirsiniz. Öte yandan sistemde eğer otomatik güncelleştirmeler aktifse, zaten işlem kendiliğinden güncellenmiş oluyor.

Yorumlar (0)