Windows 11'de düşük performans sorunu nasıl çözülür?

Oyun tutkunları, bir süredir Windows 11 işletim sistemli bilgisayarlarındaki oyunlarda yaşanan donma sorunlarından şikayetçiydi. Microsoft'un güncellemesiyle düşük performans sorunu giderildi. Detaylar haberde...

BİLİM-TEKNOLOJİ 01.12.2022, 16:25 02.12.2022, 12:32 Hakan Öksüz
Windows 11'de düşük performans sorunu nasıl çözülür?

Windows 11 işletim sistemine sahip kullanıcılar, oyunlardaki performans düşüklüğünden şikayet ediyordu. Windows 10'un üst sürümü olan Windows 11'deki yavaşlık sorunlarını gidermek isteyen Microsoft, zaman zaman yeni güncellemelere gidiyor. Güncellemeler sayesinde sistem performansı artırılmış oluyor.

Microsoft'tan güncelleme duyurusu

Bilgisayarlarının işletim sistemi Windows 11 olan kullanıcılar, oyun performansı nasıl artırılır? sorusunun yanıtını arıyordu. Soruna ilişkin bir güncelleme yayınlayan Microsoft, oyuncuları sevindirdi. Edinilen bilgilere göre söz konusu güncelleme sayesinde oyunlardaki donma ve düşük performans sorunu giderildi.

Yeni güncelleme nasıl kurulur?

Peki kullanıcılar, yeni güncellemeden faydalanmak için ne yapmalı? Aktarılan bilgilere göre kullanıcılar, "KB5020044" numaralı güncellemeyi kurarak bu problemleri ortadan kaldırabilir. Windows 11 22H2 sürümüne sahip kullanıcıların, "Ayarlar" bölümüne gittikten sonra "Windows Update" seçeneğine tıklayarak güncellemeleri denetlemesi gerekiyor. Daha sonra yüklenen yama sayesinde düşük performans sorunu giderilebiliyor.

Yorumlar (0)