WhatsApp’ta yeni dönem: Mesajlara tepki verilecek 

Instagram ve Twitter’da tecrübe edilen mesajlara tepki verme durumu artık WhatsApp’ta da geçerli olacak. Beta sürümü yayınlanan bu yeni güncellemenin kısa sürede tüm kullanıcılara açılması bekleniyor. 

BİLİM-TEKNOLOJİ 23.11.2021, 17:59
WhatsApp’ta yeni dönem: Mesajlara tepki verilecek 

Dünya genelinde 1,6 milyar kullanıcıya sahip olan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. WhatsApp sağlayıcısı Meta, beta sürümü yayınlanan güncellemeyi duyurdu. 

Artık mesajlara tepki verilecek 

Instagram, Twitter uygulamalarda sık sık deneyimlenen “mesajlara tepki verme” özelliği artık WhatsApp’ta da var olacak. Şu anda bazı cihazlarda deneme aşamasında olan özellik, yeni güncellemenin tüm cihazlara iletilmesiyle birlikte herkesin bu özelliği kullanması sağlanacak.  



Güncellemenin ne zaman açılacağı bilinmiyor 

Meta çatısı altında toplanan uygulamaların tümünde geçerli olan bu tepki verme özelliğinin tüm kullanıcılara ne zaman açılacağı bilinmiyor. 

Uçtan uca şifreleme sorunu hala çözülmedi 

WhatsApp son dönemlerde sık sık güncellemeleri kullanıma sunarken en çok sevilen özelliğin “uçtan uca şifreleme” olduğu söylenebilir. Bu yöntem, mesajlaşmalarda geçerli iken ne yazık ki yedeklemelerde geçerli olmuyor. Milyonlarca kişi ise hala bu sorunun çözülmesini bekliyor. 

Yorumlar (0)