WhatsApp’a yeni güncellemeler geldi

Whatsapp yeni güncelleme, whatsapp ios güncelleme, whatsapp yeni özellik

BİLİM-TEKNOLOJİ 29.10.2019, 14:30
WhatsApp’a yeni güncellemeler geldi

Dünyaca ünlü mesajlaşma programı WhatsAPP’ın iOS sürümü güncellendi. Yeni güncellemeyle uygulamaya çok önemli özellikler dahil edildi.

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp’ın iOS için yeni bir sürümü sunuldu. WhatsApp’ın yenilikleri resmi olarak iki özelliği içerse de yan yenilikleri de beraberinde getiriyor.

WhatsApp geliştirici ekibi tarafından seçilen yeni güncelleme Apple uygulama marketi üzerine eklendi. WhatsApp yeni sürümü 2.19.110 ile birlikte çeşitli yenilikler de getiriyor.

Bu özelliklerden biri bildirimlere ilişkin. Bundan sonra WhatsApp platformunda kullanıcılar sessizdeki bir sohbete ilişkin bildirim gelmeyecek. Bunun dışında diğer bir resmi geliştirme ise kullanıcıların birbirine gönderdiği medya içeriklerinin kolaylıkla hizalanmasını içeriyor.

Son sürümle birlikte gelen yenilikler resmi olarak bunlar olsa da geliştirici ekibin yan bazı eklemeleri de bulunuyor. Yeni güncellemeyle uygulama açılış ekranında firma logosu görüntüsü eklendi. Son olarak yeni güncellemeyle birlikte “Gruplar” bölümüne de yeni bir ayar getiriliyor. Artık kullanıcılar iOS’de WhatsApp gruplarına nasıl dahil olacaklarını kendileri belirliyor. İstemediği takdirde bir gruba başkası tarafından girmesi mümkün olmuyor.

Yorumlar (0)