WhatsApp’a çok şaşırtacak özellik geliyor

İddialara göre Netflix ve WhatsApp, Netflix video tanıtımlarını WhatsApp üzerinde doğrudan görüntülemeye imkan tanıyacak yeni özelik üzerinde çalışıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 08.11.2019, 21:37
WhatsApp’a çok şaşırtacak özellik geliyor

WhatsApp mesajlaşma panelinde artık Netflix videolarının tanıtım videolarını seyretmek mümkün olacak. Şu anda yalnızca iOS platformundaki kullanıcılar için açılan özellikle birlikte kullanıcılar ayrıca siteye ulaşmadan tanıtım videolarını izleyebilecekler.

Bu özelliği WhatsApp platformu resmi olarak duyurmadı ancak bazı iOS kullanıcıları söz konusu özelliğin şimdiden uygulama üzerinde çalıştığını ifade ediyorlar. Bununla birlikte Netflix kanadından ise Android ile olan çalışmaların tamamlanmasının ardından duyurunun gerçekleştirileceği söyleniyor.

Tabi şunu belirtmekte fayda var. Bu özellik yalnızca tanıtımlar için geçerli. Film ve dizilerin tamamını izlemek istediğinde kullanıcılar Netflix uygulamasını yine kullanmak durumunda kalacaklar.

WhatsApp geçtiğimiz sene Facebook ve Instagram videolarının uygulama içinden seyredilmesine olanak tanımıştı. Fakat bu şaşırtıcı değil zaten Instagram, Facebook ve WhatsApp aynı ekosistemi kullanıyor. Şimdi ise Netflix ile olan bu iş birliği dikkatleri üzerine şimdiden çekmeyi başardı.

Yorumlar (0)