WhatsApp’a anlık görüntülü mesaj özelliği geliyor

WhatsApp, sürekli olarak Windows, Android ve iOS platformlarında testler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda uygulama, anlık görüntülü mesajlar özelliği üzerinde çalıştığını açıkladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 27.03.2023, 11:27 27.03.2023, 18:01
WhatsApp’a anlık görüntülü mesaj özelliği geliyor

WhatsApp, kullanıcılarına daha fazla seçenek sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Windows, Android ve iOS platformlarında sürekli testler yapan WhatsApp, artık anlık görüntülü mesajlar özelliği getirmeye hazırlanıyor.

Birçok özelliği beraberinde getirecek

Uygulama test kodlarından yeni bir özellik keşfetti. Anlık mesajlaşma uygulaması, 60 saniyeye kadar tek seferlik video göndermeye olanak tanıyacak.

Bu özellik Telegram ile benzerlik gösterecek ve video çekmek için sohbet içerisinde bir buton yer alacak. Yeni özellik, kullanıcılara görüntülü mesaj göndermeyi daha da kolaylaştıracak. Gönderilen kısa videolar, sohbet ekranında dairesel bir biçimde görülecek ve otomatik olarak oynatılabilecek. Video mesajlar uçtan uca şifreleme ile korunacak ve başkası tarafından kaydedilip iletilemeyecek. Yeni özelliğin ilk olarak iPhone uygulamasına eklenmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)