WhatsApp güncellemeleri sıraladı: Kullanıcı adı ile bulunacak

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek için bir dizi yeni özelliğin üzerinde çalışıyor. Bu özellikler arasında kullanıcı adı ve ekran paylaşma seçenekleri ön plana çıkıyor. Artık kullanıcılar, numaralarını paylaşmak istememeleri durumunda, WhatsApp üzerinden kullanıcı adlarıyla iletişim kurabilecekler.

BİLİM-TEKNOLOJİ 30.05.2023, 16:51 30.05.2023, 16:55
WhatsApp güncellemeleri sıraladı: Kullanıcı adı ile bulunacak

WhatsApp, kullanıcılarına yeni deneyimler sunmak üzere güncellemelere devam ediyor. Getirilen yeni özelliklerle beraber kullanıcılara daha fazla imkan sağlanıyor. Bu kapsamda beta kullanıcıları bazı özelliklere erken erişimde bulunabiliyor. İşte yeni gelen özellikler…

Kullanıcı adı özelliği

WhatsApp'ın en son beta sürümünde, kullanıcı adı özelliği Android kullanıcıları için sunuldu. Bu yeni özellik, WhatsApp kullanıcılarının hesaplarına benzersiz bir kullanıcı adı eklemelerine olanak sağlıyor. Kullanıcılar, artık hesaplarına özel bir kullanıcı adı seçebilir ve bu kullanıcı adını diğer kişilerle paylaşabilecekler.

Bu şekilde kullanıcılar, birbirlerini telefon numaraları üzerinden değil, kullanıcı isimleriyle bulabilecek.

Ekran paylaşma

Android uygulamasının beta test kullanıcılarının fark ettiği diğer bir özellik ise ekran paylaşma. Söz konusu özellik düğmesin tıklayan kullanıcılar gelecek olan kısımda onaylama yaptıktan sonra ekran paylaşabilecek.

"Durum arşivi" ayarı

Diğer bir özellik ise işletmelerin 24 saatin ardından durumları arşivlemesine ve sonrasında bunları tekrar yayınlamasına imkan sağlayan "durum arşivi" ayarı olarak önümüze çıkıyor.

Durum arşivi özelliğinin mevcut durumda yalnızca işletmelerle sınırlı olduğu ifade ediliyor.

Yorumlar (0)