WhatsApp artık eskisi gibi görünmeyecek

WhatsApp getirilen yeni özelliklerle arayüzdeki değişikliklerin yanında çoklu cihaz desteğine de yakında kavuşacak.

BİLİM-TEKNOLOJİ 08.07.2021, 13:19 09.07.2021, 09:07
WhatsApp artık eskisi gibi görünmeyecek

WhatsApp uzun bir zamandır beklenen çoklu cihaz desteğini yakında erişime sunacak. Şu an için sınırlı sayıda kullanıcıya 'beta' programı dahilinde açılan özellikle uygulama 4 farklı cihazdan eş zamanlı olarak kullanılabilecek.

Simgeler ufalacak

Gelen en son güncellemeyle ise WhatsApp arayüzünde birtakım yenilikler olacak. Bunlardan bir tanesi mesajlaşma bölümünde profil simgesinin ufaltılmış vaziyette olması. Böylece artık fotoğraflar daha küçük gözükecek. Bununla beraber sohbetler ar asında bulunan ayraç da kaldırılmış vaziyette. Yani sohbetleri artık ayrı ayrı bölen bir görünüm olmayacak.

Aslında görünüşte basit gibi dursa da WhatsApp bu tip ufak güncellemeleri kısa bir zaman içerisinde milyonlarca kişinin kullanmasına izin veriyor. Yani yapılan her bir düzenleme aslında kullanım alışkanlığında değişikliklere sebep oluyor.

WhatsApp'ın eski ve yeni simgelerinin görünümü arasındaki fark

Son zamanlarda hangi güncellemeler geldi?

WhatsApp tarafından son haftalarda bir dizi yenilik paylaşıldı. Bunların içinde videoların gönderilirken kalitesinde seçim yapabilme ve çoklu cihaz desteği sayesinde 4 farklı cihazda aynı anda aktif olarak çalışma gibi özellikler bulunuyor. 

Yorumlar (0)