Twitter’dan yeni güncellemeler: Kaybolan tweetler, hesabı sessize alma ve etiket kaldırma 

Twitter kullanıcıları bir süredir kaybolan tweetlerle ilgili sorun yaşıyordu. Twitter’a yöneltilen hata raporlarını dikkate alan yetkililer, iOS için bu sorunun çözüldüğünü bildirdi. 

BİLİM-TEKNOLOJİ 25.11.2021, 10:21
Twitter’dan yeni güncellemeler: Kaybolan tweetler, hesabı sessize alma ve etiket kaldırma 

Twitter kullanıcılarının başı bir süredir kendi kendine kaybolan tweetlerle derde girmişti. Sorunun nereden kaynaklandığını anlayamayan kullanıcılar, bu konuyla ilgili yetkililere defalarca hata raporu gönderdiklerini dile getirmişti.  

Web sürümü için sorun çözüldü 

Uygulamanın önce web sürümünde görülen bu sorun, kısa sürede çözülmüştü. Fakat daha sonra kaybolan tweetler sorunu iOS ve Android cihazlarda da görülmeye başlandı. Yetkililer tarafından yapılan son açıklamaya göre iOS üzerindeki bu sorun çözüldü.  



Şu anda tek sorun Android’de  

Twitter, şu anda kaybolan tweetler sorununun yalnızca Android cihazlarda bulunduğunu ve bunun da kısa sürede çözüleceğini ifade etti. 

Sohbetlerdeki etiketler kaldırılabilecek 

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal paylaşım sitesi, kullanıcıların son dönemlerde “istenmeyen sohbetlerden” de rahatsız olduğunu belirtti. Uygulamada bulunan kullanıcılar, iki kişi arasında geçen sohbette kendilerinden bahsedildiğinde isteseler de istemeseler de bu sohbeti görebiliyorlar. Artık bahsedilen tweetlerin de kaldırılacağını belirten Twitter, bu özelliğin de çok yakında hizmete gireceğini aktardı. 

Hesaplar sessize alınabilecek 

Twitter’ın yakın zamanda herkese açılacak bir diğer özelliği de “sessiz hesaplar”. Yetkililer, çok yakında hesapların bir süreliğine sessize alınma özelliğinin geleceğini açıkladı. 

Yorumlar (0)