Twitter’a yeni özellik: Elon Musk duyurdu

Sosyal medya platformu Twitter’a yeni özellik geldi. Elon Musk tarafından yapılan açıklamada, tweetlerin görüntülenme miktarının videolara benzer bir biçimde herkese açık olacağını ifade etti.

BİLİM-TEKNOLOJİ 23.12.2022, 09:02 24.12.2022, 09:22
Twitter’a yeni özellik: Elon Musk duyurdu

Twitter'ın CEO’su olan Elon Musk, sosyal medya platformuna getirilen yeni özellikleri duyurmaya devam ediyor. Birçok noktada değişiklik yapan Musk, Twitter’ı farklı bir biçimde görmek istediğini sürekli dile getiriyordu. Sosyal medya platformuna yeni biz özellik getirildiğini açıklayan Musk, videolardaki görüntülenme sayısının tweetlerde de geçerli olacağını dile getirdi.

“Rahatlıkla görebilirsiniz”

Musk Twitter hesabından paylaşımda bulunarak, artık tweetlerin görüntülenme miktarının gösterileceğini açıkladı.

Musk söz konusu paylaşımında şu ifadelerde bulundu: "Twitter, görüntüleme sayısını kullanıcılarına sunuyor. Bu şekilde bir tweet'in kaç defa görüldüğünü rahatlıkla görebilirsiniz! Aynı özellik daha öncesinde videolar için vardı." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz haftalarda CEO’luk için bir anket açan ve istifa etmesi sonucu alan Elon Musk, "İşi üzerine alacak kadar aptal birini bulduğum an CEO'luktan istifamı vereceğim" açıklamasını yapmıştı.

Yorumlar (0)