Twitter'da kullanıcıların yüzde 70'i 'istiyorum' demişti: Yıllardır beklenen özellik geliyor...

Sosyal medya platformu Twitter, önümüzdeki haftalarda ücretli aboneleri için "düzenleme" özelliğini başlatacağını açıkladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 03.09.2022, 11:16 03.09.2022, 11:26
Twitter'da kullanıcıların yüzde 70'i 'istiyorum' demişti: Yıllardır beklenen özellik geliyor...

Twitter kullanıcıları, yazım hatalarını düzeltmek için tweetlerini yayınladıktan sonra düzenleme imkanı istiyorlardı. 

Bu talepler, kullanıcılara en çok istenen özelliği kullanma imkanı vermeden önce haber bültenleri gibi farklı herhangi bir ürünü tanıtmayı seçeceği konusunda çevrimiçi şakalara sebep oldu.

30 dakika içinde düzenlenebilecek

Twitter, bir blog yazısında, Twitter Blue için ayda 4,99 dolar ödeme yapan abonelerin, tweetlerin yayınlanmasının ardından 30 dakika içinde "birkaç kez" düzenleyebileceklerini aktardı.

Meta Platform'un Instagram ve Facebook, Pinterest ve Reddit dahil olmak üzere bütün diğer sosyal medya platformları, yıllardır kullanıcıların paylaşımlarını düzenlemesine imkan tanıyan özellikler sunuyor.

Elon Musk ile yasal kavgaları devam ediyor

San Francisco merkezli şirket, Twitter'ı almak için 44 milyar dolarlık bir anlaşmadan vazgeçen milyarder Elon Musk ile yasal bir tartışmaya karıştı.

Nisan ayında Elon Musk, Twitter'da %9 hissesini açıkladığı gün, milyonlarca takipçisine bir düzenleme özelliği isteyip istemediklerini soran bir anket paylaştı. Anket sonucunda kullanıcıların %70'den fazlası evet yanıtını verdi.

Yorumlar (0)