Twitter Blue Türkiye fiyatı belli oldu

Twitter, geçtiğimiz aylarda yeni bir karar açıklamış ve ücretli abonelik sistemini faaliyete sokmuştu. Türkiye’de içerisinde olmak üzere Blue özelliği 20'den fazla ülkede kullanıma açıldı. İşte Twitter Blue Türkiye fiyatı...

BİLİM-TEKNOLOJİ 10.03.2023, 10:52 11.03.2023, 16:37
Twitter Blue Türkiye fiyatı belli oldu

Twitter, son dönemlerde getirdiği yeniliklerle gündeme gelmeye devam ediyor. Bu noktada geçtiğimiz aylarda sosyal medya platformunda kullanılan mavi tik özelliği hakkında Elon Musk’tan bir açıklama gelmişti. Platform, ünlü isimlerin sahip olduğu söz konusu özelliği aylık 8 dolar ödemeyle vermeye başladı. Şu ana kadar ücretli abonelik sistemi, yalnızca birkaç ülkede faaliyete alınmıştı. Twitter, listeye yeni ülkeler ekledi.

Twitter Blue Türkiye'de

Twitter’ın gelirlerini çoğalmak adına uygulamaya soktuğu ücretli abonelik sistemi Blue, Türkiye’de dahil olmak üzere 20'den fazla ülkede faaliyete alındı.

Web sitesi üzerinden abonelik sistemi satın alındığında, fiyatı aylık 150 lira, senelik ise 1569 lira olarak kullanıcılara sunuluyor.

Twitter iOS uygulaması üzerinden satın alındığında ise ücret, aylık 209 lira, senelik ise 2 bin 199 liraya karar yükseliyor.

Yorumlar (0)