Türkler, Yunan borsasını kapattırdı!

Türk hackerlardan Yunan borsasına büyük darbe! Kepenkleri indirdiler.

BİLİM-TEKNOLOJİ 01.07.2019, 22:52
Türkler, Yunan borsasını kapattırdı!

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras başta olmak üzere Türkiye'ye karşı tehditlerde bulunan Yunanistan'a Türk hack grubu Anka Neferler Tim ağır darbe vurdu. Dün Türk hackerlar, Yunanistan Dışişleri Bakanlığının resmi internet sitesini erişime kapatırken bugün de Atina Borsası'na kepenk kapattırdı.

Türkiye'nin Akdeniz'de doğalgaz ve petrol arama faaliyetlerine tepki gösteren ve tehdit etmekten çekinmeyen Yunanistan'ın küstahlıklarda bulunmasının ardından Türk hackerlar harekete geçti.

Türk hacker gruplarından Anka Neferler Tim, son yaptığı siber operasyon ile Yunanistan Dışişleri Bakanlığı ve Atina Borsası'nın resmi internet sitesine kilit vurdu.

"Biz izin verene kadar işlem mişlem yok"

Sitenin gün boyu kapalı kalması Yunanistan'ın elinin kolunun bağlı olduğunu ortaya koydu. Anka Neferler Tim, "Türkiye'yi Doğu Akdeniz konusunda tehdit eden Yunanistan'ın Atina Borsası sitesini erişime kapattık. Biz izin verene kadar işlem mişlem yok" açıklaması yaptı,

Türkiye'ye karşı "Yunan ordusu hazır" gibi tehditlerin sökmeyeceğini belirten Anka Neferler Tim, Yunanistan uslu duruncaya kadar siber operasyonlarına devam edeceklerini açıkladılar..

Bir kilit de Yunanistan Dışişleri Bakanlığı sitesine

Anka Neferler Tim, dün de gün boyu Yunanistan Dışişleri Bakanlığının resmi internet sitesini erişime kapattı.

Yorumlar (0)