Tubidy ile Müzik Nasıl Dinlenir? Tubidy’ye Nasıl Üye Olunur?

BİLİM-TEKNOLOJİ 13.08.2020, 18:16
Tubidy ile Müzik Nasıl Dinlenir? Tubidy’ye Nasıl Üye Olunur?

Tubidy Nedir?

Son zamanlarda çokça araştırılan müzik dinleme programlarından en kullanışlı olanı Tubidy, 2016 yılında çıkmış olan ama hala kullanılmaya devam eden Tubidynin çokça tercih edilmesinin bir sebebi de vardır. Tubidy sayesinde YouTube'da bulunan müzikleri telefonunuza, bilgisayarınıza ya da tabletinize indirebilmeyi sağlamaktadır. Oldukça sevilen ve son zamanların popüler şarkılarını parçalarını rahatlıkla telefonunuza indirebilir ve istediğiniz her yerden dinleyebilirsiniz.

Tubidy Nasıl Kullanılır?

Tubidy internet sitesine giriş yaptıktan sonra buradan istediğiniz parçayı dinleyebiliyorsunuz. Sadece dinlemek değil çok beğendiğiniz parçayı da sizin telefonunuz da uygun olan formata göre indirebilirsiniz.

Tubidy sitesine üye olarak başlangıç yapabilirsiniz. Ardından Tubidy sitesi içerisinde “search” adı verilen alandan istediğiniz tarzda türkü ya da dünya müziğini listeleyebilmektesiniz. Bu arada istediğiniz müzik türlerini, istediğiniz formatta dinleyebilir veya izleyebilirsiniz ve istediğiniz anda video ya da müzik indirmesi yapabilmektesiniz

Tubidy Ne İşe Yarar?

Tubidy’nin Google Play ve Apple Store üzerinden indirilebilecek uygulama bulunmaktadır. Bunun yanı sıra internet sayfası üzerinden indirmeden oturum açarak da kullanabilirsiniz. Programın genel boyutu 45 MB’lık bir yer kaplamaktadır.

Bu program sayesinde çok sevdiğiniz parçaları her an yanınızda taşıyabilirsiniz. Telefonunuza indirebilir ve aklınıza takılan parçayı liste üzerinden dinleyebilirsiniz.

Tubidy ile Müzik Nasıl Dinlenir?

Tubidy üzerinden müzik dinlemek çok kolay. Bunun için öncelikle YouTube'a giriş yaparak burada istediğiniz, beğendiğiniz, tarzınıza uygun müziği seçiyorsunuz. Sadece bu da değil. İnternet ortamındaki sitelerde görmüş olduğunuz müzik videolarına da Tubidy aracılığı ile güvenilir bir şekilde indirebilirsiniz. Android cihazlara, iOS cihazlara, tabletlere ve laptoplara indirebileceğiniz Tubidy sayesinde eski ya da yeni pek çok parçaya ulaşabilmektesiniz.

Tubidy’ye Nasıl Üye Olunur?

Öncelikle Tubidy sitesine giriş yapmalısınız.

  • Ardından karşınıza yabancı bir dilde “sign up for account” yani “oturum hesabı açın” şeklinde bir yazı gelecektir.
  • Buraya tıklayarak üyelik sayfasını ulaşırsınız.
  • Burada sizlerden bir kullanıcı adı ve bir şifre belirlemeniz istenir.
  • Ardından giriş yaparak istediğiniz şarkıyı ya da müziği telefonunuza indirebilirsiniz.

Tubidy sayesinde istediğiniz videoyu ya da mp3'ü istediğiniz formatta indirme işlemi yapabilmektesiniz.

Yorumlar (6)
أغنية أشراب حشيش 4 yıl önce
أغنية أشراب حشيش (Ot şarkı)
Bekir.gök 4 yıl önce
Bu PM
Gdjcbdjbd 4 yıl önce
Jfirhdjhcjdh737483&3763
Celal 4 yıl önce
Hygugh
Champion league hymne 3 yıl önce
Champion league hymne
Bayram alabaş 10 ay önce
İndirmeden de dinlemek istiyorum çok güzel bir site süper