Tonguç Akademi, Sınav Tarzı Soru Çözümleri Sistemi

BİLİM-TEKNOLOJİ 31.08.2020, 15:51
Tonguç Akademi, Sınav Tarzı Soru Çözümleri Sistemi

Tonguç Akademi, alanında uzman branş öğretmenleri ile öğrencilerin başarılı olması adına online eğitim veren, öğrencilerin öğrenmesi adına açıklayıcı bir dil ile eğitim sunan bir internet akademisi ya da bir diğer deyişle okuludur. 365 gün üyelik programında, tüm sınıflar için tek üyelik hesabı barındıran akademi, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına %100 uyumlu bir sistemdir. Youtube üzerinden de yayın yapmakta olan ve sınıf anahtarı adlı bir sistem barındıran akademi, bu sistem ile Youtube üzerinden tamamen farklı yayın yaptığı bir sistem de oluşturmuş oluyor.

Tonguç Akademi Özellikleri

Her yerden 7/24 erişim imkânı sağlayan, eğitim içi dijital sorular sorulmasına izin veren Tonguç Akademi, ortaokullar için 5, 6, 7 ve 8. sınıflara, aynı zamanda lise öğrencileri için lise sınıfları olan 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine Sınıf Anahtarı sisteminin bir parçası olma şansı tanıyorlar.

Sınıf anatarı dışında, ders çalışılmayan anlarda motivasyon videoları izleyebilen, karaoke yapabilen ve eğlenmek için de fırsat bulan öğrenciler, akademiden yazılı provası, denenmiş sorular, soru çözüm taktikleri, yeni nesil sorulara erişim, yeni sınav sistemi hakkında daha doğru bilgi edinme gibi kavramlar ile eğitim hayatına tam donanımlı olarak hazırlanabiliyorlar.

Sınav Tarzı Soru Çözümleri Sistemi

Sınav tarzı soru çözümleri sistemi, Tonguç Akademi tarafından yeni müfredat, yeni sınav sistemi ve yeni nesil sorulara ulaşmak ve bu soru ve sistemleri daha yakından tanımak adına son derece değerli. Tüm bunların dışında, soru çözüm taktikleri adlı farklı bir ders içeriği sunulan Tonguç Akademi’de, öğrencilere LGS sınavı gibi kapsamlı bir sınavda nasıl soru çözülebileceğine dair fikirler, taktikler ve soru çözüm teknikleri öğretiliyor. Dersleri daha iyi algılamak adına hazırlık yapılan bu sistemler, akademinin önemli bir parçası.

Tonguç Akademi Youtube

Youtube üzerinden yaptığı yayınlar ile popüler olan Tonguç Akademi Youtube kanalı, bugün Türkiye için alternatif bir eğitim hizmeti sunuyor. Öğrencilerin eşsiz bir eğitim alması ve bunu Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına %100 uyum içerisinde gerçekleştirebilmesi için yola çıkan akademi, an itibari ile yaşanan pandemi sürecinde oldukça talep görüyor. Youtube’da akademinin dersleri tamamen ücretsiz ve oldukça kapsamlı. Eğer dilerseniz, akademiye kayıt olmak sureti ile yukarıda yer alan tüm özelliklerden ücretli olarak, online ortamda faydalanabilmeniz de mümkün.

Yorumlar (0)