Togg CEO'su Karakaş duyurdu: Toggen

Togg, Avrupa'nın en önde gelen ve Barcelona'da organize edilen blok zinciri etkinliği Avalanche Zirvesi'ne çağrıldı. Togg CEO'su Karakaş, "Blok zinciri platformumuz, akıllı cihazımız Toggen, start-up ortaklıklarımız ve çevik faaliyet şeklini benimseyen ekibimiz ile akıllı bağlantı, uzaktan güncelleme, akıllı konum, e-cüzdan, akıllı yaşam, dekarbonizasyon hizmetleri sayesinde kullanıcılarımıza kesintisiz bir mobilite deneyimi sunuyor olacak." dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ 25.03.2022, 00:25 26.03.2022, 11:43
Togg CEO'su Karakaş duyurdu: Toggen

Togg tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, blok zinciri teknolojileri hususundaki adımlarını Ava Labs ortaklığıyla hızlandıran firma, fintech, techfin ve blok zinciri gibi yeni nesil teknolojiler ile mobilite ekosistemini kuvvetlendirmeye devam ediyor.

Firma, bahse konu çalışmaları çerçevesinde Avrupa'nın en önde gelen blok zinciri etkinliği olan Avalanche Zirvesi'ne çağrıldı. Zirveye iştirak eden Togg CEO'su Gürcan Karakaş, burada bir konuşma yaptı.

"Ekosistemin merkezinde olacak"

Karakaş, blok zinciri teknolojisi ile geliştirecek olan akıllı kontratlar vesilesiyle entegre mobilite servislerini ve kesintisiz bir şekilde kullanıcı deneyimini tesis edeceklerini kaydederek, şöyle konuştu:

"Blok zinciri platformumuz, akıllı cihazımız Toggen, start-up ortaklıklarımız ve çevik faaliyet şeklini benimseyen ekibimiz ile akıllı bağlantı, uzaktan güncelleme, akıllı konum, e-cüzdan, akıllı yaşam, dekarbonizasyon hizmetleri vesilesiyle kullanıcılarımıza kesintisiz bir mobilite deneyimi sunuyor olacak. Blok zinciri; güvenlik, çevre dostu ve hızlı mobilite hizmetleri ve akıllı cihaz güvenliği için kullanılacak bir teknoloji olarak ön plana çıkıyor. Dijitale çevrilen veri ve diğer varlıklar blok zincir sisteminde güvenli bir şekilde saklanıp transfer edilebilecek. Bu sebeple yapay zeka ve blok zinciri, ekosistemlerin merkezinde konumlanacak. Yasal düzenlemeler kapsamında fintech, techfin ve blok zinciri gibi yeni nesil teknolojiler ile kullanıcılara çevre dostu, hızlı ve güvenli hizmetler sunmanın yöntemlerini geliştirme üzerinde çalışıyoruz."

Yorumlar (0)