TJK Bülten Nedir? TJK Bülten Tahminleri

BİLİM-TEKNOLOJİ 05.09.2020, 00:54
TJK Bülten Nedir? TJK Bülten Tahminleri

Türkiye Jokey Kulübü Derneği veya tercih edilen ismi ile TJK, 2 Kasım 1950 yılında kurulmuştur. Modern toplumlar için sosyal bir ihtiyaç olduğu Atatürk tarafından nitelendirilen at yarışlarını organize etmek adına kurulan TJK, her hafta ve neredeyse her gün at yarışları yapılmasını organize ederken, yapılan TJK leri üzerinden de para kazanım ve kâr dağıtım politikası uygulamaktadır. TJK bülten bilgisi ile gerçekleşecek olan tüm at yarışlarını öncesinden duyurmakta ve son yıllarda gerçekleştirdiği online atılım ile birlikte hem TJK şubeleri üzerinden hem de internet üzerinden oyun oynama şansı sağlamaktadır. Peki, TJK bülten nedir?

TJK Bülten Nedir?

TJK bülten, hafta içerisinde at yarışı gerçekleştirilecek tüm günleri ayrıntıları ile belirten, atları, yaşlarını, koşu bilgilerini, jokey bilgilerini, kısacası yarış programını haftalık olarak yayınlayan bültendir. Bu bülten sayesinde herhangi bir gün at yarışı leri gerçekleştirmek isteyen bir yarış meraklısı yarışları öncesinden inceleyebilir, istatistik bilimini kullanarak tahminler oluşturabilir ve ister fiziki TJK ofisleri, isterse de online ortamda oluşturabilir. Bu servis, gün ve gün güncellenmekte olup TJK tarafından şubelerinde basılı olarak ve online ortamda güncellenerek severlerin ilgisi adına yayınlanmaktadır.

TJK Bülten Tahminleri

İnternet üzerinde TJK bülten tahminleri adı altında yapılan pek çok arama mevcut. Bu aramaların esas dayanak noktası ise yeni yayınlanan bültenler üzerinden at yarışı tahminlerine erişebilmek. At yarışları konusunda uzmanlaşmış pek çok insan tarafından online olarak veya gazetelerde yayınlanacak şekilde sunulan tahminlere erişim internette oldukça kolay. Üstelik bunu sağlarken, online siteleri üzerinden veya direkt olarak bu hizmeti veren şahısların, bireylerin, gazetelerin servislerinden yararlanmak da mümkün.

TJK Bülten Online

TJK bülten online ortamda eskisinden çok daha fazla ilgi çekiyor. Yapılan bülten aramalarında doğrudan ilk sırada çıkan aramalar ise TJK’nın kendi sitesine ait. Bu doğrultuda TJK sistemi üzerinden güncel bültene erişmek isteyen kullanıcılar, ilk sıralarda yer alan TJK.org adresi üzerinden bültene pratik bir biçimde ulaşabilirler. Bilmeyenler için TJK güncel bülten adresi https://www.tjk.org/TR/yarissever/Info/Page/GunlukYarisProgrami olup, gün içerisinde 24 saat boyunca bültene bu adresten ulaşabileceklerini de iletelim.

Yorumlar (0)