Tinder’dan macera formatlı dizi

Çöpçatan uygulaması Tinder, 18-25 yaş arası nesile hitap edecek ilk etkileşimli dizi filmini çıkartıyor.

BİLİM-TEKNOLOJİ 21.09.2019, 09:00 21.09.2019, 09:31
Tinder’dan macera formatlı dizi

Swipe Night”, yani “Geceyi Kaydır” dizisi dört bölümden oluşacak. “Kendi maceranı seç” formatı olarak adlandırdıkları dizide, izleyici kendi seçimlerini yapabilecek.

Tinder CEO’su Elie Seidman, “Swipe Night” dizisinin 18 – 25 yaş aralığındaki kullanıcılar için tasarlandığını söyledi. Tinder uygulamasını en sık kullananların bu yaş aralığında olduğunu belirten Seidman,  Tinder yapay zekâsının, kullanıcıları “Swipe Night” tercihlerine göre kişileri eşleştireceklerini söyledi.

Kıyametin ortasında başlayacak

Tinder dizisi kıyametin ortasında başlayacak ve karakteri yönlendirecek olan Tinder kullanıcısı son gecesini kiminle geçireceğine karar verecek.  Her 10 ile 30 saniye arasında, kullanıcılar tercihlerini sağa ya da sola kaydıracak şekilde yapacak.

6 Ekimde başlayacak olan “Swipe Night” dizisi her Pazar akşamı yayınlanacak. Bölümler yayınlandıktan 6 saat sonra da bölüm uygulamadan kaldırılacak.

Hedef Z kuşağı

Tinder, kullanıcılarının yarısını kapsayan 18-25 aralığındaki Z kuşağına dahil olan gençlerin eğilim ve yönelimlerini bilen tasarımcılarla çalıştı.

Yeni serilerde gelecek

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki televizyon kanallarından biri olan CNBC’ye konuşan Tinder Ceo’su Seidman, “İyi sonuç alabileceğimizi düşünüyorum ve tıpkı 'Swipe Night' serisi gibi başka 'Kendi maceranı seç' formatında diziler de çekeceğimizi şimdiden duyuruyorum.” ifadelerine ekledi.

“10 yıl kadar öncesine gidersek, sosyal platform olarak sadece Facebook’un dijital platform olduğu düşünülürdü ancak şu an bu düşünce kırıldı.” diyen Seidman, Tinder uygulamasının gençlere hitap ettiğini “Biz, genç insanların, yeni insanlarla buluşmak istediği türden bir mecrayız ve gençlerin seçimlerine göre hareket etmeye çalışıyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)