TEKNOFEST Azerbaycan’a az bir süre kalırken kayıtlar başladı

Azerbaycan’ın başşehir olan Bakü’de 26-29 Mayıs tarihleri aralığında düzenlenecek olan dünyanın en büyük Teknoloji, Uzay ve Havacılık Festivali olan TEKNOFEST adına misafir kayıtları gerçekleştirilmeye başladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 16.05.2022, 15:37 16.05.2022, 17:24
TEKNOFEST Azerbaycan’a az bir süre kalırken kayıtlar başladı

Azerbaycan’ın merkez kenti olan Bakü’de 26-29 Mayıs günlerinde yapılacak olan dünyanın en büyük Teknoloji, Uzay ve Havacılık Festivali olan TEKNOFEST adına konuk kayıtları alınmaya başladı. Bakü Deniz Kenarı Bulvarı Millî Park ve Crystal Hall’ da gerçekleştirilecek olan düzenlenecek TEKNOFEST, 4 gün süresince misafirlerine harika anlar yaşatacak. Düzenlenecek olan festivale gitmek isteyen kişiler ise https://iticket.az/events/teknofest adresinden işlemleri tamamlayarak bilet alabilecekler.

Festival dört gün devam edecek

TEKNOFEST’e giriş biletinin tamamıyla ücretsiz olacağı duyurulurken, 4 gün kadar devam edecek olan festivalde misafirlerin kimlikleriyle alabilecekleri bilet hakkı bir ile sınırlı olacak. Misafirler aldıkları bilet ile beraber festival günü içeriye giriş yapabilecek. COVID-19 önlemleri çerçevesinde açık bir alanda yapılacak olan etkinlik ve sergilere katılım sağlayacak misafirlerden COVID-19 aşı sertifikası talep edilmeyecek. Bunun yanı sıra kapalı alanlarda gerçekleştirilecek etkinlikler için COVID-19 aşı sertifikasının gösterilmesi gerekecek.

Festivalin gerçekleştirildiği alana giriş yapılırken çocuklarda 5 yaş sınırı olacağı belirtildi. Bunun yanı sıra 7 yaşından büyük olan çocuklar adına kayıt oluşturarak bilet alınması gerekecek. Azerbaycan halkı haricinde festivale katılım sağlamayı düşünen bütün yabancı vatandaşlar da öncelikle kayıt işlemi yapacak, sonrasında ise ücretsiz şekilde ziyaretçi biletinden yararlanabilecek.

arşiv

Ulaşım için ücret alınmayacak

Dünya üzerinde yapılacak olan en büyük TEKNOFEST’e ulaşımın rahat olması adına 4 gün süresince araçların kullanımından ücret alınmayacak. Festival devam ettiği sürece 28 Mayıs tarihinde metro istasyonundan etkinlik bölgesine 08.00-18.00 saatleri aralığında ve dönüş tarafında ise 09.00-21.00 saatleri aralığında yapılan otobüs seferlerinden misafirler ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Yorumlar (0)