Sürat Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

2003 yılında kurulan Sürat Kargo Türkiye’nin dört bir köşesine hızlı ve sorunsuz bir şekilde kargo hizmeti sağlamaktadır. 

BİLİM-TEKNOLOJİ 09.07.2020, 11:46
Sürat Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

Sürat Kargo takibi yapmak ve gönderinizin nerede olduğu hakkında detaylı bilgi almak için birçok yöntem vardır.  Bu yöntemlerin ayrıntılarını yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Şu Anda Kargom Nerede?

Sürat Kargo ile size ulaştırılacak olan gönderinizin nerede olduğunu, hangi aşamada bulunduğunu ve kargonuza ait tüm detayları Sürat Kargonun size sunduğu kolay yollarla hemen öğrenebilirsiniz. Sürat Kargo Takibi nasıl oluyor? Takip numarası nasıl öğreniliyor? Bunun gibi birçok sorunun cevabını tek tek irdeleyelim.

Takip Numarası İle Gönderi Sorgulama

Takip numarası size verilen 12 haneden oluşan bir numaradır. Bu numara kargo takibi için kolaylık sağlamaktadır. Sürat Kargonun internet sitesine girerek ve kargo takibi bölümüne takip numarasını yazarak kargonuzun tüm detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kargo takip numarası telefonunuza kargo şirketi tarafından mesajla gönderilmektedir. Ayrıca takip numarasının yanında barkod numarası da kargo takibini sağlamaktadır.

Telefon ile Gönderi Sorgulama

Sürat Kargo takibi internet üzerinden yapıldığı gibi telefonla Sürat Kargo çağrı merkezini arayarak yapılabilmektedir. Sürat Kargo çağrı merkezi 0850 202 0 202 numarasını aradığınızda çağrı merkezi yetkilisi gerekli bilgileri vermeniz dahilinde size yardımcı olacaktır. Elinizde bulunan takip numarasını yetkili kişiye söyleyerek gönderinizin durumu hakkında tüm hareketleri hiç uğraşmadan öğrenebilirsiniz.

Şubeye Gidip Gönderi Sorgulama

Diyelim ki elinizde takip numarası, barkod numarası ya da fatura numarası gibi herhangi bir bilgi yok o halde gönderinizi şubeden sorgulatmanız da mümkündür. Size en yakın Sürat kargo şubesine gidip isimle kargonuzun yola çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. Kargonuzun hangi durumda olduğunu elinizde takip numarası varsa da şubede çalışan görevliye arattırıp birebir haberdar olabilirsiniz.

Sürat Kargo Çalışma Saatleri

Sürat Kargo hafta içi ve Cumartesi günleri olmak üzere yoğun bir şekilde hizmet vermektedir. Kargonuzu en hızlı ve seri bir şekilde size ulaştırmak için titizlikle çalışmaktadır. Sürat Kargo çalışma saatleri hafta içi 9.00 ile 18.00 arası olup Cumartesi günleri 9.00 ile 14.30 arasındadır.

Yorumlar (2)
yeter selen 3 yıl önce
kargom gelmedi
Ayşenur 3 yıl önce
Kargom gelmedi eve