Superonline Hizmetleri

BİLİM-TEKNOLOJİ 25.09.2020, 20:16
Superonline Hizmetleri

Turkcell superonline ile hayatımızdaki internet akışına renk katabilirsin. Turkcell'e ait olan spor markası olduğu hizmet ve kaliteli servis seçenekleri ile farkını sunmaya devam etmektedir. Başlangıç aşamasında 2004 yılında İstanbul'da kurulan Turkcell Superonline internet sağlayıcısı olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Murat Erkan tarafından kurulan ve Turkcell'in sahip olduğu Superonline fiber internetin hızlı deneyimini sizlere yaşatmaktadır. Oldukça geniş ve internet erişim ağına sahip olan Turkcell Superonline servisleri içerisinde kiralık veri hattı hizmeti başta olmak üzere ses ve veri taşıma servisi sunmaktadır.

Turkcell Superonline Fiber

Turkcell Superonline hizmetleri içerisinde fiber altyapısı ile internet hizmetini kullanabilirsin. Fiberoptik olarak altyapısının adlandırıldığı servislerinde Turkcell Superonline fiber farklı olarak tüm veriler burada elektrikli yöntemle değil de ışık ile aktarılmaktadır. Sıradan bir internet bağlantısından farklı olarak daha az bir şekilde veri kaybının oluşmasını sağlamaktadır. Bu da internetin yayılması noktasında büyük bir avantaj sağlamaktadır. Daha hızlı bir şekilde internet seçenekleri tercih etmek isteyen kişilerin faydalanabilecekleri bir Turkcell hizmetidir.

Turkcell superonline'ın sunmuş olduğu ADSL hizmetleri ile sabit bir hat üzerinden yaklaşık olarak 16 megabit kadar bağlantı sağlayabiliyorsunuz.

Eğitimde Süperonline

Turkcell internet altyapısı ile oluşturulmuş ve hala aktif olarak olarak internet hizmeti verildiği bir hizmet alanıdır.Kendi sloganı ile piyasaya çıkmış olan ve daha hızlı bir şekilde ve ışık hızında internet deneyimi sunan Turkcell Superonline başlangıç aşamasında ilk 12 ay sadece 100 lira ödeyerek 100 megapiksel limitsiz hız seçenekleri ile hızlı bir internet deneyimi sunuyor.

Uzaktan eğitimin ön planda olduğu şu süreçte Turkcell superonline'ın daha hızlı bir şekilde Eba ve benzeri online eğitim ağlarında aktif olarak bulunabilmeyi sağlamaktadır. Turkcell'in limitsiz ve Eko paketleri seçeneklerine sen de Turkcell'e internet sitesini ziyaret ederek superonline.net üzerinden paket satın alımı yapabilir veya Turkcell müşteri hizmetlerine gelerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yorumlar (0)