Steam hafta ortası indirimleriyle geldi

Steam’ın pazartesi, salı ve Perşembe günleri uyguladığı hafta ortası indirimleri başladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 13.11.2019, 16:30
Steam hafta ortası indirimleriyle geldi

Steam’in Valve hafta ortası indirimleri başladı. Uzun yıllardır geleneğini bozmayan Steam pazartesiden perşembeye, Çarşamba hariç rutin indirim programlarını dahil ediyor.

Pek çok oyun tekrar indirimlerle yeniden indirime girdi. Bu indirimlerle beraber özel antlaşmalarla birlikte seçilmiş olan oyunlar 24-28 saat aralığında indirimli olarak sunuluyor. Geriye kalan oyunlar ise 15 kasım Cuma gününe kadar indirimli oluyor.

Peki söz konusu indirimler nasıl belirleniyor? Valve tarafından yapılan anlaşma neticesinde oyun yapımcıları ve geliştiricilerine dair oyunlar belirli günlerde dahil oluyor ve otomatik olarak indirimle geliyor. EA kısa bir zaman içerisinde BattleField ve FIFA gibi oyunları Steam platformuna tekrar ekleyecek.

Haftanın fırsatlarında SEGA dikkat çekiyor. SEGA Football Manager’ın yayımcı firması ve hafta ortası indirimleri dahilinde Sonic serisi için indirim düzenlemiş.

Bunların dışında hafta boyu fırsatları “Dün başlayan indirimler.” Yaklaşık bin 100 oyunda çeşitli indirimler sunulmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)