Spotify, evden çalışma stiline pandemi sonrasında da devam edecek!

Koronavirüs salgını nedeniyle bir çok iş yerinin evden çalışma stiline geçtiği şu günlerde, ünlü müzik dinleme uygulaması Spotify da çalışanlarına aynı uygulamayı yapmıştı. Platform, bu kararı pandeminin sona ermesinin ardından da devam ettireceğini açıkladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 17.02.2021, 14:13 17.02.2021, 14:14
Spotify, evden çalışma stiline pandemi sonrasında da devam edecek!

2019 yılının son günlerinde ortaya çıkan yeni tip Koronavirüs, 2020’de tüm dünyada küresel bir şekilde ‘salgın’ bir hastalık boyutuna gelmişti. Bu süreçte birçok işletme evden çalışma stiline geçmiş, okullar da uzaktan eğitim sistemini belirlemişti. Ofisini kapatıp çalışanlarını evden çalıştıran şirketlerden bir tanesi de, Spotify olmuştu.

Spotify çalışanları, çalışmak istedikleri yere kendileri karar verecek

İsveç merkezli olarak ortaya çıkan ve Dünyanın en çok indirilen ‘online’ mzüik platformu Spotify müdürleri, çalışanlarını pandemi sonrasında da evden çalışma stiline devam ettirme kararı aldı. Bu karar sonrası bir çalışan, evden ya da ofisten çalışma isteğini yöneticilere bildirecek. Böylece çalışma yerini çalışan, kendisi belirlemiş olacak.

Eğer ki çalışanlar ofise gelmek isterlerse, kendilerle Spotify tarafından opsiyonlar sunulacak. Fakat bu karar, evden çalışması mümkün olmayan birimlerde çalışanlar için çok geçerli olamayacak.

Yorumlar (0)