Spotify çalma listesiyle yuva kurdu

Dünyaca ünlü müzik yayın platformu Spotify’dan birbirlerinin çalma listesinin takibinde bulunan iki kişi sosyal medya üzerinden arkadaşlık kurarak nişanlanma aşamasına kadar geldi.

BİLİM-TEKNOLOJİ 14.11.2019, 15:00
Spotify çalma listesiyle yuva kurdu

Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte artık birçok işimizi buradan halledebiliyoruz. Hatta günlük hayatımızın dinamikleri dışında arkadaşlıklarımızı da buradan kurabiliyoruz. Hatta hayatımıza giren Tinder gibi tanışma uygulamaları da bulunuyor. Dünya üzerinde bu uygulamalar ile tanışıp daha sonra evlenen birçok insan var. Ama tanışma uygulamaları değil bu sefer çok farklı bir uygulama bir çiftin nişanlanmasına yardımcı oldu: Spotify.

Spotify üzerinde tanışıp ardından nişanlanan bir çift oldukça şaşırtıcı zira diğer uygulamalar üzerinde tanışmak artık normal kabul edilebilecek bir duruma geldi göreceli olarak fakat ilk kez bir müzik uygulaması üzerinde tanışma hikayesi gerçekleşti. Söz yazarı ve şarkıcı Edvar Sandoval Jr. ve yine kendisi gibi şarkıcı ve söz yazarı olan Emilee Flood aynı anda birbirlerinin Spotify listesine dahil olarak birbirleriyle karşılaştılar.

Olay şöyle gerçekleşti- Mart ayında Sandoval Jr.’ın grubu Cape Lions, Spotify üzerinde Fresh Finds ismindeki bir parçayı çalma listesine dahil etti. Sandoval Jr. ise yeniden bu listede bulunan Emilee Flood imzalı High hopes şarkısını dinledi ve ardından Flood’a ulaşmaya çalıştı.

Spotify’ın mevcut platformu içerisinde mesajlaşma özelliği yok. Fakat Sandoval Jr., Flood’u Instagram üzerinden buldu ve şarkısı için tebrik ederek görüşmeye başladı. Sonrası tahmin edilebileceği üzere.

Sandoval Jr. Ekim’de Flood’a bir evlilik teklifinde bulundu. Çift şu aralar düğüne davet etmek için Spotify üzerinde Fresh Finds adındaki çalma listesini oluşturan kişiyi arıyor.

Yorumlar (0)