Spotify bedava Google hoparlörü dağıtacak

Spotify üyelerine yalnızca ABD’de geçerli olmak üzere Google Home Mini akıllı hoparlör dağıtacak.

BİLİM-TEKNOLOJİ 25.10.2019, 11:00 25.10.2019, 02:25
Spotify bedava Google hoparlörü dağıtacak

Geçtiğimiz yıllarda abonelerine çeşitli hediyeler dağıtan dünyaca ünlü müzik platformu Spotify, Google ile yaptığı bir kampanya ile kullanıcılarını sevindirecek. Şirket tüm abonelerine Google Home Mini akıllı hoparlör hediye edecek.

Uygulama teklifi ne yazık ki Türkiye için geçerli değil, ABD’deki yeni ve mevcut Premium ve Premium Family üyelerini kapsayacak. Bununla birlikte ABD’de Spotify Premium üyeliği 10 dolardan Family üyeliği ise 15 dolardan satıldığını belirtelim. Bahsedilen hoparlörün yaklaşık fiyatı ise 50 dolar.

Spotify geçtiğimiz yıl da kullanıcılarına yalnızca Premium Family üyelerini kapsayacak şekilde Google Home Mini dağıtmıştı.

Mevcut kampanyadan yararlanmanın bazı şartları bulunuyor. Geçtiğimiz yıl kampanyadan yararlanan kullanıcılar bu yıl tekrar kampanyadan yararlanamayacak. Ayrıca başka bir koşul da abonelik koşullarını tam olarak sağlamak. Deneme aboneliğine sahip olan kullanıcılar, indirimli olarak aboneliği bulunanlar veya üçüncü bir taraf aracılığıyla abonelik yapanlar Spotify’ın ücretsiz hoparlörlerine sahip olamayacaklar.

Son olarak 22 Ekim tarihinde başlatılan ve sadece ABD Spotify kullanıcılarının yararlanabildiği kampanya 15 Kasım’da sona erecek. Ancak stoklar sınırlı olduğu için kampanya daha önce de sonlandırılabilir.

Yorumlar (0)