Samsung’un Galaxy Fold’u 5 dakikada tükendi

Samsung’un hata düzeltmeleri ve problemlerin giderildikten sonra tekrar piyasaya çıkarılan telefonu Galaxy Fold ürünü Çin’de satışa sunuldu. İlk parti ürünler 5 dakika içerisinde bitti.

BİLİM-TEKNOLOJİ 08.11.2019, 17:04
Samsung’un Galaxy Fold’u 5 dakikada tükendi

Samsung tarafından katlanabilir akıllı telefon Galaxy Fold tekrar satışa çıkarıldı. İlk telefonunda ekranda yaşadığı çeşitli problemler sebebiyle katlanabilir telefonun çıkış tarihi ertelenmişti. Bu sürede firma tekrar akıllı telefon pazarına güçlü bir giriş yaptı. Bu pazarlama stratejisini destekleyecek yatırımlardan birisi de Çin’e yapıldı. Ve sonuç olarak Galaxy Fold satışlarıyla Çin’i yerinden oynattı.

5 dakikada stoklar tükendi

Samsung tarafından yapılan açıklamada, 2 bin doların üzerinde bir fiyatı bulunan akıllı telefonun önemli bir başarı kazandığı açıklandı. Firma tarafından Çin’de akıllı telefonların 5 dakika gibi kısa bir sürede tükendiği açıklandı. Fakat tam sayıya ilişkin bir bilgi verilmedi.

Samsung Galaxy Fold gücünü Snapdragon’un 855 işlemcisinden alıyor ve açıldığı zaman 7.3 inç boyutuna ulaşabilen bir Dinamik AMOLED ekran barındırıyor. 512 GB hafızası ve 12 GB Ram’i bulunan telefonun bataryası ise 4 bin 380 mah. Fakat telefonun 5G desteği bulunmuyor.

Kamera kanadında ise toplamda 6 sensör bulunuyor. 3 tanesi arkada 2 tanesi ise önde. Ayrıca 10 MP çözünürlüğünde bir selfie kamerası da bulunuyor.

Çin’e gelen ilk partinin çok hızlı bir şekilde tükendiği dikkate alınırsa ikinci kez kullanıcılara ne zaman ürünün geleceği konusunda net bir bilgi yok. Fakat anlaşılan o ki Galaxy Fold’a sahip olmak için pek çok Çinli sırada bekliyor.

Yorumlar (0)