Samsung'un merakla beklenen lansmanına geri sayım: Hangi ürünler tanıtılacak?

Teknoloji devi Samsung'un bu akşam saat 21.00'de başlayacak tanıtım yayını merakla bekleniyor. Markanın resmi YouTube hesabından yayınlanacak lansmanda Galaxy S23 serisi ile yeni dizüstü bilgisayarların tanıtılacağı öğrenildi. İşte detaylar...

BİLİM-TEKNOLOJİ 01.02.2023, 15:17 01.02.2023, 15:52 Hakan Öksüz
Samsung'un merakla beklenen lansmanına geri sayım: Hangi ürünler tanıtılacak?

Ünlü teknoloji markası Samsung'un yeni cihazlarını tanıtacağı etkinlik, bugün saat 21.00'de başlayacak. Samsung'un resmi YouTube kanalından yayınlanacak etkinlikte markanın yeni teknolojik ürünleri tanıtılacak. Pandemi nedeniyle 2 yıl ara verilen fiziksel tanıtım etkinliği, teknoloji tutkunları tarafından heyecanla bekleniyor.

Galaxy S23 serisi merakla bekleniyor

Güney Kore merkezli şirketin yeni amiral gemisi Galaxy S23 serisi akıllı telefonlar, lansmanın en çok dikkat çekecek ürünü olacak. Şimdiye kadar bu modellerle ilgili bazı bilgiler sızdırıldı ancak detaylı özellikleri öğrenilemedi. Galaxy S23 serisinde yer alan yeni özelliklerin duyurulacağı lansman yayını merakla bekleniyor.

Dizüstü bilgisayarlar tanıtılacak

Edinilen bilgilere göre tanıtımı yapılacak diğer ürün, Galaxy Book 3 serisi dizüstü bilgisayarlar olacak. Tanıtımı yapılacak bilgisayarların; "Samsung Book 3 Ultra", "Samsung Book 3 Pro", "Samsung Galaxy Book 3" ve "Samsung Book 3 360" olarak adlandırıldığı kaydedildi. 

Book 3 Ultra'nın bunların arasında en üst seviye cihaz olduğu belirtildi. 32 GB RAM, 16 inç OLED ekran ve Intel i9-13900H işlemciye sahip olan Book 3 Ultra'nın dışındaki diğer dizüstü bilgisayarların tablet stilinde üretilen dönebilen ekranlara sahip olacağı ifade edildi. 

Kulaklık, tablet ve akıllı saat tanıtımı olacak mı?

Şirketin bu sene kulaklık, tablet ya da akıllı saat tanıtımı yapmayacağı tahmin ediliyor. Bunlara yönelik şimdiye kadar herhangi bir sızıntının çıkmaması, söz konusu iddiayı güçlendiriyor. Önceki yıl Galaxy S22 serisini tanıtan teknoloji devi; Tab 8 Ultra, Tab S8 Plus ve Tab S8 gibi yeni tabletlerini de görücüye çıkarmıştı.

Yorumlar (0)