Samsung paylaştı: İşte Galaxy S23'ün özellikleri

Samsung, yeni akıllı telefon modeli Galaxy S23'ü tanıttı. Şirketin yeni amiral gemisi Galaxy S23, San Francisco'daki mağazada raflara konuldu. 3 farklı kategoride üretilen modelin fiyatları da açıklandı. İşte Galaxy S23'ün özellikleri...

BİLİM-TEKNOLOJİ 02.02.2023, 10:13 03.02.2023, 09:02 Hakan Öksüz
Samsung paylaştı: İşte Galaxy S23'ün özellikleri

Teknoloji devi Samsung, gün yapılan lansmanda yeni amiral gemisi Galaxy S23'ü tanıttı. ABD'nin California eyaletinde yapılan tanıtım, Güney Kore merkezli şirketin YouTube hesabından canlı yayınlandı. Akıllı cep telefonu teknolojisini bir sonraki aşamaya taşıdıklarını duyuran Samsung, Galaxy S23'ün özelliklerini tanıttı.

Daha gelişmiş bir kameraya sahip

Galaxy S23, ilk defa San Francisco'da yer alan Samsung mağazasında kullanıcıların beğenisine sunuldu. Küresel ekonomik şartlardan dolayı talebin azaldığı bu dönemde kullanıcıları heyecanlandıracak bir lansman düzenleyen Samsung şirketi, Galaxy S23'ün önceki versiyonlara kıyasla daha gelişmiş bir kameraya sahip olduğunu duyurdu.

Üç farklı kategoride üretildi: İşte fiyatlar

Aktarılan bilgilere göre Galaxy'nin yeni modelinin taşıdığı özellikler, mobil oyun tutkunlarına da hitap ediyor. Galaxy S23 serisi, üç farklı kategoride üretildi. Standart, Plus ve Ultra kategorilerinde üretilen telefonların fiyatları da açıklandı. Vergi hariç standart modelin fiyatının 799 dolar olduğu kaydedildi. Plus modelinin 1000 dolardan, Ultra modelinin ise 1200 dolardan alıcı bulacağı belirtildi.

Düşük ışıkta net fotoğraf

San Francisco'daki Samsung mağazasına giden teknoloji tutkunları, raflarda sergilenen numuneleri inceledi. Siparişlerin 17 Şubat'tan sonra kargolanacağı kaydedildi. 
Serinin en pahalı modeli olan Ultra'nın, düşük ışıkta çok net fotoğraflar çekebildiği vurgulandı. Modelde 200 megapiksellik "uyarlanabilir piksel" sensörününün bulunduğu aktarıldı. Telefonda hızlandırılmış hareketli video çekimlerini olanaklı hale getiren "astro hyperlapse" özelliğinin de bulunduğu ifade edildi.

Yorumlar (0)