Samsung Internet’e yeni güncelleme geldi

Samsung’un internet hizmetine 11. sürüm güncellemesi geldi. Yeni güncellemeyle tarayıcının Chromium tabanı güncellendi, tasarımsal olarak ise bir fark yer almadı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 23.10.2019, 18:30
Samsung Internet’e yeni güncelleme geldi

Samsung’un internet tarayıcısı olan Samsung Internet’in tanıtılmasının ardından henüz çok uzun bir zaman geçmedi ama uygulama sürekli yeni özelliklere sahip olmaya devam ediyor. Şimdi de Samsung tarayıcısını 11. Sürümüne yükselten Samsung bu sürüm ile birlikte tarayıcının Chromium tabanını güncelledi.

Samsung’un yeni tarayıcısı 10. Sürümünün ardından Chromium 71 güncellemesine kavuşmuştu. Şimdi de Chromium tabanı Chromium 75’e yükseltildi. Bununla birlikte, kullanıcılar daha iyi bir internet kullanımına kavuşabilecek. Ayrıca güncellemeyle birlikte, tarayıcının güvenliği ve açılır pencerelerine dair de yenilikler gelecek.

Arayüz kanadında değişiklik halihazırda bekleniyordu. Fakat arayüz de herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Zaten ara yüz güncellemeleri ve yenilikleri Samsung’un bir önceki güncellemesi 10.2 sürümünde paylaşılmıştı. Bir sonraki arayüz değişikliğinin de gelecek dönemlerde olması bekleniyor.

Güncelleme henüz bütün kullanıcılar için yayınlanmadı fakat yakın bir zamanda Türkiye’de dahil olmak üzere birçok kullanıcıya güncellemenin ulaşması bekleniyor.

Yorumlar (0)