Samsung Galaxy S11 özellikleri ne? Fiyatı ne kadar? Ne zaman çıkacak?

Samsung’un yeni amiral gemisi S11’in özelliklerinin firmaya yakın kaynaklar tarafından belli olduğu iddia edildi. Peki Samsung’un Galaxy S11 modelinin fiyatı ne kadar? Telefon ne zaman piyasaya çıkacak? İşte cevabı…

BİLİM-TEKNOLOJİ 28.10.2019, 16:33
Samsung Galaxy S11 özellikleri ne? Fiyatı ne kadar? Ne zaman çıkacak?

Samsung tarafından Galaxy S11 modelinin özellik ve tasarım detayları firmaya yakın bir kaynak tarafından açıklandı. Şimdiye dek Samsung’un belirlemiş olduğu birkaç prototip ürün bulunurken, bugünden itibaren Samsung’un bundan sonraki amiral gemisinde yer vereceği tasarım ise oldukça dikkat çekeceğe benziyor.

Bilgi kaynakları bununla birlikte teknik özellik açısından da birçok noktanın netleştiğini ifade ediyor. Kısa bir süre sonra heyecanla beklenen Galaxy S11’in özellikleri paylaşılacak gibi duruyor.

Samsung Galaxy S11’in tasarım detayları neler olacak?

Galaxy S10 serisinin üzerinde bir kamera deliği bulunuyordu. Bu tasarımın değişmesinin üzerinden henüz 1 yıl bile geçmedi dolayısıyla tasarım anlayışı değişecek gibi durmuyor. Zira Samsung görünümün ötesinde donanım kanadında iyileştirmeler yapması planlanıyor.

Telefonun arka kamerasının nasıl olacağı şu an için belirsizliğini koruyor fakat ana kameranın 108 megapiksel boyutunda olabileceği çok büyük bir iddia.

18 Şubat 2020 tarihinde tanıtılması planlanan telefon için 20:9 en/boy oranı ve Quad HD+ çözünürlüğüne sahip olacak ekranın Quad HD+ çözünürlüğe sahip olması, Galaxy S11’in 6.1, S11 Plus’ın ise 6.4 inç büyüklüğe sahip olması hedefleniyor. Bununla birlikte Exynos 990 veya 9830 işlemcilerinden birinin bulunacağı ifade ediliyor.

Yorumlar (0)