Samsung'dan Covid-19 ile mücadeleye anlamlı destek!

Samsung , sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü kişilerin cep telefonlarını evlerinden alıp onarımları tamamlandıktan sonra tekrar evlerine teslim edecek.

BİLİM-TEKNOLOJİ 28.03.2020, 14:40
Samsung'dan Covid-19 ile mücadeleye anlamlı destek!

Samsung'un yaptığı açıklamada, Covid-19'la mücadelede, ülkenin yaşadığı bu zorlu süreçte, müşterilerinin mağdur olmaması hedeflenerek servis merkezlerinde gerekli tüm önlemlerin alındığı ve hizmetlerin sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde sürdürüleceği belirtildi.

Bu ölçüde 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkamaması nedeniyle Samsung’un Türkiye geneline yayılmış yetkili servisleri 65 yaş üstü vatandaşların cep telefonlarını evlerinden alıp onarımları tamamlandıktan sonra tekrar verdikleri adreslere teslim edecek. Bu hizmeti almak isteyen vatandaşlar ise 444 77 11 numaralı çağrı merkezini arayıp işlemlerini başlatabilecek. Samsung ayrıca müşterilerinin servisleri ziyaret etmeden kargo yoluyla kendilerine ulaşma yolunu da açtı.

Kendi içinde de tedbirleri artırdı

Çağrı merkezinde görevli çalışanların evlerinden çalışabilecekleri yeni bir düzene geçen Samsung, servis alanlarında en fazla 2 müşteriye hizmet sağlarken, cihazlar hem alınırken hem de müşteriye geri verilirken dezenfekte işleminden geçiriliyor.

Beyaz eşya ve televizyon servis ihtiyaçları içinde, servis desteği talebinde bulunan müşterilerin ürünleriyle ilgili sorunları ilk etapta uzaktan çözüm yöntemi ile giderilmeye çalışılıyor. Bu yöntem ile çözülemeyen kritik arızalar yaşanıyor ise belirtilen adrese yönlendirilen görevliler, maske ve eldiven gibi gerekli tüm önlemleri önceden almış olarak ve hijyen kurallarına uyarak verilen adrese yönlendiriliyor.

Kullanıcılar arızaları kendileri çözebiliyor

Ayrıca herkesin kendi sağlığı için evde kalmasının büyük önem taşıdığı bu dönemde akıllı telefonlarında sorun yaşayanlar dilerlerse servise gitme ihtiyacı duymadan veya çağrı merkezini aramaya gerek kalmadan da cihazlarındaki sorunları giderme imkanına sahip.

Samsung’un web sayfasında yer alan geniş sıkça sorulan sorular bölümü, video içerikleri ve simülasyonlar ile kullanıcılar ürünleriyle ilgili bilgiye ulaşabiliyor. Yine Samsung'un kullanıcılarını bir araya getiren topluluk platformu Samsung Members üzerinde de ürünlerle ilgili destekleyici bilgilere tüketiciler ulaşabilir, teknik sorunları kolayca çözebiliyor.

Kullanıcılar telefonlarıyla ilgili yardım içeriklerine ulaşmak için "https://www.samsung.com/tr/support/",  Play Store ve Galaxy Store üzerinden indirilebilecek Samsung Members’a masaüstü bilgisayarlarında da ulaşmak için "https://r2.community.samsung.com/t5/Turkey/ct-p/tr" adresleri kullanılabiliyor.  

Yorumlar (0)