Red Dead Redemption 2’nin PC tanıtımı için müthiş video

Rockstar Games bilgisayarlara yakında gelecek RDR 2 oyununun FPS ve çözünürlük değerlerinin ön izlenebildiği tanıtım videosunu kullanıcılarla paylaştı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 19.10.2019, 14:00 19.10.2019, 01:44
Red Dead Redemption 2’nin PC tanıtımı için müthiş video

Red Dead Redemption 2’nin bilgisayar sürümünün yayınlanmasına yalnızca haftalar kaldı. Rockstar Games beklenen çözünürlük ve FPS performansına girecek yeni videoyu daha fazla bekletmeden yayınladı. Ana karakter olan Arthur Morgan’ın etkileyici konuşmasının da bulunduğu tanıtım videosu, bilgisayar versiyonunun birçok güncellemesi ve en çok 4K çözünürlüğün yeniliklerini de içeriyor.

Bu yeniliklerin en dikkat çekenleri arasında geliştirilmiş gölgeler, çizim mesafeleri, gerçekçi ot ve kürk dokuları da dahil olmak üzere birçok güncelleme var. Bununla birlikte tanıtım videosu, konsollarda henüz mümkün olmayan 60FPS değeriyle de izlenebiliyor.

Rockstar Games tarafından kendi istemcileri üzerinde 22 Ekim tarihinden önce RDR 2’yi satın alan kullanıcılara “iki adet bedava PC oyunu, Premium sürümlerine bedava olarak yükseltme, bonus oyunlar ve çok daha fazlasını” sunuyor.

Steam ve Epic Games Store gibi mağazalarda ön siparişler 23 Ekim tarihinden başlayacak ve RDR 2, 5 Kasım tarihinde ise bilgisayarlar için yayınlanacak.

Yorumlar (0)