PUBG: New State'e harcanan para belli oldu! Türkiye 3. sırada yer aldı

PUBG'nin piyasaya yeni sunduğu oyunu PUBG: New State, ilk haftada 2.6 milyon dolar gelir sağladı. Oyuna en fazla para harcayan üçüncü ülke Türkiye oldu.

BİLİM-TEKNOLOJİ 27.11.2021, 16:55
PUBG: New State'e harcanan para belli oldu! Türkiye 3. sırada yer aldı

Kısa sürede 40 milyonu aşkın ön kayıt toplayan PUBG’nin yeni oyunu PUBG New State, geçtiğimiz günlerde Android ve iOS cihazlar için yayınlanmıştı.

En çok para harcayan ülke Türkiye

Daha ilk hafta bitmeden oyunun yeni sürümü, 20 milyon indirmeyi geride bıraktı ve Güney Kore, ABD, Almanya, Japonya gibi ülkeler dahil olmak üzere 165 ülkenin App Store ve Google Play mağazasında en popüler oyun durumuna geldi.

İlk haftasında 2.6 milyon dolar para kazanç sağlayan PUBG New State için harcamaların en fazla yapıldığı ülkeler sırasıyla ABD, Japonya ve Türkiye olarak kayıtlara geçti.

Sensor Tower'ın verilerinde, şu ana kadar oyunun 20 milyondan fazla indirildiği ve bunun 7 milyonunun Hindistan'dan geldiği aktarıldı.

En fazla indiren ülkeler listesinde ABD ikinci, Güney Kore üçüncü sırada yer aldı.

Sistem gereksinimleri

1,5 GB boyuta sahip olan PUBG: New State’i oynamak isteyen Android kullanıcılarının, minimum 2 GB RAM ve Android 6’dan daha yüksek bir işletim sistemine sahip olması gerekiyor.

iOS kullanıcılarının iOS 13.0/iPadOS 13.0 veya daha güncel bir işletim sistemine sahip bir tablet ya da telefon kullanması gerekiyor.

Yorumlar (0)