PUBG Mobile’a 10. sezonda “Şahin” geliyor

PUBG Mobile oyununa 10. sezonla birlikte “Yabani Öfke” temasıyla “oyunculara savaş alanında kanatlarını açıp uçarak eşlik edecek “Şahin” geliyor,

BİLİM-TEKNOLOJİ 08.11.2019, 20:25
PUBG Mobile’a 10. sezonda “Şahin” geliyor

PUBG Mobile’da 10. Sezon “Yabani Öfke” temasıyla başlıyor. Oyuncular yeni temayla birlikte yeni araçlar, silahlarla yepyeni bir görünüm elde ediyor. Bununla birlikte oyunda yeni oyuncu ödülleri ve ayarlamalarla da uygulama marketleri üzerinden ücretsiz sunulan güncellemeler elde edilebiliyor.

Gizemli antik harabeler ve görüş açısını daraltan bitki örtüsüyle kaplı olan patikaların arasında geçen PUBG Mobile oyunu yeni takımlı Ölüm Maçı moduna özel olarak, Harabeler haritasında düşmanlarla karşı karşıya gelecek ve mod ile birlikte yeni hayatta kalma stratejileri geliştirebilecek. Bununla birlikte yeni modla birlikte oyuncular istedikleri bir yerde canlanabilecekleri için ve oyun süresinin normalden daha da kısa olması sebebiyle farklı bir oyun deneyimi bekliyor.

Yeni harita Vikendi ile ise yeni araç ve silahlar geliyor oyuna. MP5K hafif makineli silah, 900 RPM’lik atış oranı ve düşük geri tepme özellikli yeni silahlar güncellemeye dahil edildi.

Oyuncuların en beğeneceği özelliklerden birisi de yoldaş “Şahin” olacak. “Şahin” kanatlarını açarak oyunculara savaş alanında eşlik edecek. Ayrıca belirli bir modda daha araç güçlendirme becerisiyle birlikte oyuncular içerisinde bulundukları aracın hasarını azaltabilecekler.

PUBG Mobile’a 0.15.5 sürümüyle beraber gelen özelliklerin tamamı şöyle:

  • Platinum ve Crown Tier’lar için Sezon Sistemi’nde Tier Koruması Eklendi
  • Güncellenmiş 8 günlük ödüller
  • Yenilenmiş Arcade Modu
  • Takım kurma kanal geliştirmeleri
  • Klan durumu detayı eklendi
  • Görevler için takım kurma önerileri
  • Ek oyun içi iyileştirmeler

Yorumlar (0)