Pubg Mobile İndir

Tencent Games tarafından geliştirilen PUBG, ilk olarak bilgisayarlar için piyasaya çıkarıldı ve ilk günden itibaren milyonlarca oyuncu tarafından büyük bir beğeni kazandı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 11.07.2020, 13:08 20.07.2020, 23:13
Pubg Mobile İndir

Temel olarak daralan haritada ve rekabetçi ortamda ölmeden sona kalma amacı olan oyun, artık mobil cihazlarda ve tabletlerde de kullanılabilir. Siz de akıllı telefonunuza veya tabletinize PUBG Mobile indirerek bu eğlenceye hemen ortak olabilirsiniz.

PUBG Mobile Nasıl İndirilir

PUBG Mobile indirebilmek için android veya iOS işletim sistemine sahip akıllı bir cihazınızın olması yeterlidir. Oyun, uygulama marketlerde ücretsiz olarak bulunduğu için bu marketlerden kolaylıkla oyunu indirip oynamaya başlayabilirsiniz. İnternet üzerinde bulunan eski sürümlere ait veya yamalanarak oyunculara sunulan oyun dosyalarını indirseniz de ne yazık ki cihazınızda çalıştıramazsınız. Bu yüzden oyunun en güncel sürümünü indirebilmek için Google Play veya App Store tercih etmeniz gerekir. Oyunun iOS sürümü 2.4 GB’dır. Ancak android sürümü daha az boyutta.

PUBG Mobile Sık Yaşanan Problemler

Eğer PUBG Mobile’ı sorunsuz bir şekilde indirdiyseniz, buna rağmen oyunu açamıyorsanız veya oyun içerisinde bağlantı problemleri yaşıyorsanız bu durumu çözmenin bazı yolları olabilir. Eğer oyun açılmadan telefonunuzun ana ekranına atıyorsa bu durum muhtemelen cihazınızın yetersiz donanım özelliklerinden veya depolama alanından kaynaklıdır. Eğer cihazınız donanım anlamında yeterli değilse ne yazık ki PUBG Mobile oynayamazsınız. Ancak cihazınız performans açısından yeterli olmasına rağmen oyun açılmıyorsa muhtemelen depolama alanınız yetersizdir. PUBG Mobile oynayabilmek için cihazınızda ortalama 1-2 GB boş alan olmalıdır. Bu alan yoksa PUBG Mobile açılmaz.

Oyuna giriş yapabiliyorsanız ancak connection hatası alıyorsanız bu durum internet bağlantınız ile ilgilidir. Böyle bir problem yaşarsanız ilk olarak internet bağlantınızı kontrol edin. Diğer internet sitelerine ve uygulamalara erişimde bir sıkıntı yaşamıyorsanız problem Tencent Games sunucularından kaynaklı olabilir. Zaman zaman sunucular yoğunluktan dolayı cevap veremez hale geliyor. Bu nedenle oyuna giriş yapmak isteyen oyuncular ne yazık ki oyuna giremiyor. Bu durumda ortalama 10-15 dakika bekledikten sonra oyuna yeniden giriş yapmayı deneyin. Bu yöntemi denedikten sonra muhtemelen oyuna girebilecek ve oynamaya başlayabileceksiniz. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler!

Yorumlar (11)
mustafa 4 yıl önce
çok
güzel
oyun
şçşaq
qaa
aq
q
a
q
seg
re
gfe
rg
e
rg
er
he
r
Mahmut Iri 4 yıl önce
çok güzel
Ersin 4 yıl önce
Jkkıo
Ugur 4 yıl önce
Güzel oyun
1245² 4 yıl önce
Onur
1245² 4 yıl önce
Onur
Mustafs 3 yıl önce
Mijjkhujhjjjknjjjjjkkikkjkmhjmjjjjj
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın