Pubg Lite İndir

Uzun bir süredir oyun dünyasında önemli bir yere sahip olmayı başaran ve yoğun ilgi gören Pubg uygulamasının yeni lite versiyonu Türkiye'de beğenilere sunulmuştur.

BİLİM-TEKNOLOJİ 30.07.2020, 17:01
Pubg Lite İndir

Oyun severler tarafından en çok tercih edilen uygulamalardan olan Pubg Lite nedir, nasıl indirilir ve nasıl oynanır gibi soruların yanıtlarını aktarmaya çalışacağız. Oyuna katılabilmeniz için gerekli olan sistem gereksinimlerini çok daha düşük seviyelerde tutmayı başaran ve bu sayede ilgi çeken Pubg Lite ile ilgili tüm detayları paylaşacağız.

100 oyunculu bu sistem gereği, tek bir harita üzerine inerek rakiplerinizi yok etmeye çalışmanız gerekmektedir. Dilerseniz tek başınıza, dilerseniz de iki kişilik veya daha fazla kişi sayısına sahip gruplar halinde katılabileceğiniz oyunlardan birisidir. Aksiyon seven kişiler için en iyi alternatiflerden birisi olan Pubg çok oyunculu bir multiplayer oyunları arasında yer almaktadır.

Pubg oyununa katılabilmeniz için uygulamayı indirdikten sonra bir uçakla harita üzerinde istediğiniz yere paraşütle atlamanız gerekmektedir. Daha sonrasında ise iyi bir silah ve ekipman sayesinde hayatta kalmaya çalışmalısınız. Kuracağınız takımlarla destek olacak arkadaş gruplarınızı oluşturabilirsiniz. Maç sonucuna göre hayatta kalmayı başaran kişi veya takımın çorba parasına kavuşacağını belirtebiliriz. Oyun keyfini yaşayanların ve kazanmayı başaranların maç bittiğinde bu kavramı çok daha iyi anlayabileceklerini vurguluyoruz.

Pubg Lite Özellikleri Nelerdir?

Pubg oyununu PC sürümü ile internete bağlı bilgisayarlarından oynamak isteyen kişiler için istenen sistem bileşenleri beklenilenin üstündedir. Bu nedenle daha kaliteli bir şekilde oyuna katılmak isteyen kişiler için Pubg Mobile sürümü daha çok tercih edilmiştir. Birçok etkinliğin Pubg Mobile için düzenlenmesi, daha yoğun bir ilgiyle karşılaşmasını sağlamıştır. Bu performansı Pc sürümlerinde de almak isteyen yapımcıların Pubg Light sürümü ile oyun severlerin karşısına çıktığı görülmektedir. Buna göre Türkiye'de Pubg severler için PUBG Lite'ı beta sürümü indirilmektedir. Tamamen ücretsiz olup, daha düşük sistem bileşenlerine sahip olan kişiler için ideal hale getirilmiştir. Sade grafiklere sahip olan bu sürümde muhteşem performansları elde edebilirsiniz. 

Yorumlar (3)
Fehmi Deniz 4 yıl önce
Pubg güzel oyunu
Emir 4 yıl önce
Güzel