Perdigital Kategorileri ve Popüler Ürünler

BİLİM-TEKNOLOJİ 01.10.2020, 00:30
Perdigital Kategorileri ve Popüler Ürünler

Popüler PC oyunları için CD Key, online oyunlar için e-pin ve farklı kategorilerde dijital kod şeklinde ürünleri ekonomik fiyatlarda sunan perdigital kullanıcılarına güvenilir hizmetler sunuyor. Ödeme alanında pek çok seçenek bulunuyor. Bakiyeden yükleme de yapılabilen site, binlerce internet kafeden oluşan saha satış ağına sahiptir.

Perdigital Ne Zaman Kuruldu?

Site 2015 Haziran ayında kuruldu. Binlerce kullanıcının dijital kod alışverişinde tercih ettiği bir site halinde geldi. BluTV, Nfinity Games, Oasis Games, Lokum Games, Joygame, Riot, Gameforge, Valve gibi pek çok şirket ile sözleşmesi bulunur. Satış yaptığı ürünleri doğrudan üretici firma üzerinden almaktadır. Kullanıcılar siteye üye olarak satın aldıkları ürünleri takip edebilir. Kampanya ve indirimlerden daha kolay haberdar olabilir.

Perdigital Kategorileri ve Popüler Ürünler

Online oyun e-pin steam cüzdan kodu, PC oyunları CD key, Eğlence-spor- eğitim- yazılım, GSM paket yüklme, Perdigital Bonus Kodu hediye et kategorileri bulunuyor. En güncel ve popüler oyunların e-pinlerinin bulunduğu perdigital oyunculara alternatif paketler sunmaktadır. Ödeme seçenekleri arasında eft/ havale, banka/ kredi kartı, innial-paycell- tosla, mobil ödeme, papara gibi seçenekler yer alıyor. En popüler ürünler arasında PUBG Mobile UC, Lol RP, Metin2 EP, Setam cüzdan, zula altın, jopara, legend online elmas yer alıyor.

Perdigital Güvenilir Mi?

Mobil ve web alanında SSL sertifikaları bulunan site üyelerinin kişisel bilgileri ve site içerisindeki tüm işlemlerini şifreler. Bu şekilde güvenlik sağlamış olur. Kredi kartı ile ödemelerde 3D securu sistemi bulunuyor. Ürünlerin tamamının yetkili satıcılar ya da üretici firmalarda satın alınıyor. Bu şekilde ilgili firmaların güvencesi ile bu kodların satışı yapılmaktadır. Stoklarda olmayan ürünlerin satılmaması da alışverişlerde sağlanan farklı bir güvenlik önlemidir. Satın alma işlemlerinde ürün anında kullanıcının hesabında oluyor. Bu da perdigital sitesine olan güveni pekiştiriyor.

Yorumlar (0)