OPPO, yeni Reno2'yi tanıtacak

Çinli teknoloji devi OPPO, yeni Reno2 serisini 16 Ekim’de Londra’da yapacağı lansmanla tanıtacak.

BİLİM-TEKNOLOJİ 01.10.2019, 14:19 02.10.2019, 14:02
OPPO, yeni Reno2'yi tanıtacak

Akıllı telefon markası OPPO, yeni Reno2 serisinin tanıtımını 16 Ekim'de Londra'da yapacak.

OPPO'nun yeni Reno2 serisinde, fotoğraf geliştirme özellikleri arasında 48MP dörtlü kamera kurulumu, 20x Dijital Zoom destekli 5x Hibrit Zoom, OPPO akıllı telefonunda en iyi performans gösteren Ultra Gece Modu ve OPPO Reno2'yi etkili bir şekilde aksiyon kamerasına dönüştüren Ultra Video Sabitleyici modu bulunuyor. 

OPPO Reno Serisi çok beğenilmişti

OPPO Reno serisi ilk kez 2019 baharında piyasaya sürülmüş ve şık görünümünün yanı sıra yenilikçi özellikleri ile büyük beğeni toplamıştı.

Reno'nun arkasındaki eğlenceli ve yaratıcı ruhu ortaya çıkarmak isteyen OPPO, kullanıcıların hayallerinin önündeki engelleri kaldırmak amacıyla Avrupa çapında sanatçılarla iş birliği yaptı. 

Çinli teknoloji devi OPPO, kısa süre önce sanat ve teknolojinin birlikte nasıl çalışabileceğini keşfetmek için Londra Tasarım Festivali'ne katıldı. OPPO ayrıca Amsterdam’da "OPPO Creators Awards fotoğraf yarışması sergisi" ile yeni nesil fotoğraf severlerle buluştu. OPPO, orijinal içerik oluşturmak isteyen kullanıcılarını, Reno2'nin tüm fotoğrafçılık ve videografi araçlarından yararlanma ve bu vesile ile yaratıcılıklarını bir adım öteye götürme konusunda teşvik ediyor. 

OPPO Reno2, OPPO'nun dört kameralı ilk akıllı cep telefonu olacak. Bu sayede kullanıcılar etraflarında yer alan dünyayı, ultra makrodan ultra geniş açı moduna doğru uzanan bir açıdan yakalayabilme özgürlüğüne ulaşacak. Reno2 serisinin 20x Dijital Zoom’un desteklediği 5x Hibrit Zoom, dünyayı gözlerin görebildiği kadarıyla yakalamaya imkân veriyor.

Titreşim önleyen ve doğruluğu artıran endüstri lideri Hibrit Video Sabitleyici (OIS+EIS) ile akıllı cep telefonu kullanıcıları, profesyonel videolar oluşturma şansını yakalayacak. OPPO Reno2 Serisi; Alpler'in tepelerinden Roma'nın işlek caddelerine, Yunan Adaları'ndan Finlandiya'nın karanlık kış gecelerine kadar kullanıcılara dünyayı adeta kendi yaratıcı stüdyoları haline getirme keyfi yaşatacak.

Yorumlar (0)