Ön kameralı Oppo TV geliyor!

Çinli elektronik şirketi, ilk akıllı televizyon modelinin tanıtımını yakın zamanda gerçekleştirecek. 

BİLİM-TEKNOLOJİ 13.10.2020, 16:20
Ön kameralı Oppo TV geliyor!

Akıllı telefon üreticileri, son dönemde televizyon sektörüne girerken, kendilerine ait modelleri üreterek tek tek piyasaya sürdü. Realme, Xiaomi ve OnePlus gibi şirketler, bu alanda yeni bir çığır açtı. 

Çinli elektronik şirketi Oppo da söz konusu şirketlerin arasına dâhil oldu. Oppo'nun ilk akıllı televizyon modelini 19 Ekim günü tanıtacağı öğrenildi. Söz konusu tanıtım, Çin'in Şanghay kentinde gerçekleştirilecek. 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde artış gösteren video konferans görüşmelerini de göz önünde bulunduran Çinli elektronik şirketi Oppo, ilk akıllı televizyon modeline ön kamera teknolojisini ekleyecek.

Çinli elektronik şirketi Oppo'nun televizyon modelinin, 3C sertifikalı olacağı bildirildi. Televizyonlar, A55U0B00 ve A65U0B00 model numaralarına sahip olacak. Yani 55 ve 65 inçlik ekranlar ile piyasaya sürülecek. 

Akıllı televizyonların QLED ekran ile geleceği ifade edildi. 120 Hz ekran yenileme hızı ve 4K çözünürlüğe sahip olacak televizyonların ücretlerine ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. 

Yorumlar (0)