Netflix oynatma hızını test ediyor

Neflix hızlandırma, netflix mobil, netflix film, netflix güncelleme

BİLİM-TEKNOLOJİ 30.10.2019, 16:30
Netflix oynatma hızını test ediyor

Eğer Netflix’iniz varsa, mobil uygulama üzerinde hız ayarının yapılmadığına dair bilginiz vardı. İşte şirket bu konuya ilişkin düzeltmeler yapacak testlerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en popüler film, belgesel ve dizi izleme platformlarından Netflix, mobil uygulamalarındaki eksiklikleri kapatmaya dair çalışmalar gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz haftalarda duyurduğumuz firmanın test ettiği video yavaşlatma ve hızlandırmaya dair testler beta olarak kullanıcılara sunulmaya başladı.

Kullanıcıların kullanımın ardından yaptığı geri bildirimlerden sonra söz konusu özelliğin kalıcı olarak uygulamalarda olup olmayacağını kararlaştıracak olan firma, yapacağı güncellemelerle birlikte kimi köklü değişiklikler de gerçekleştirecek. Test edilen yeni özelliğe göre yavaşlatma bölümünde 0,5x ve 0,75x’lik seçenekler olacak. Hızlandırma bölümünde ise 1,25x ve 1,50x bulunacak.

Youtube’da oldukça kullanılan ve memnun olunan bu özelliğin Netflix kullanıcılarından nasıl tepki alacağı konusu ise şu an için bilinmiyor.

Yorumlar (0)