MP3 Dönüştürücü

Mp3 dönüştürücü programları video halinde bulunan farklı dosyaların ses haline getirilmesine yarayan programlardır. Piyasada onlarca farklı sayıda MP3 dönüştürme programı bulunur.

BİLİM-TEKNOLOJİ 16.06.2020, 23:03
MP3 Dönüştürücü

Mp3 dönüştürücü programları video halinde bulunan farklı dosyaların ses haline getirilmesine yarayan programlardır. Piyasada onlarca farklı sayıda MP3 dönüştürme programı bulunur. Bunlardan herhangi biri bir video dosyasını ses dosyasına çevirmek oldukça kolaydır.

YouTube veya farklı bir sitede beğenilen bir videonun ses dosyasına dönüştürülmesi icin bu tür programlardan yardım almak gerekir. Ücretsiz olarak hizmet sunan bu programlar, oldukça kısa bir sürede işlemi gerçekleştirebilir ve mevcut videoyu yalnızca saniyeler içinde ses dosyasına çevirebilir. Videonun boyutuna bağlı olarak değişen bu süre genellikle 1 dakikanın altındadır.

Güvenilir olarak hizmet veren bu program ya da yazılımların ücretsiz olarak hizmet veren birkaç tanesi şu şekildedir.

En İyi MP3 Dönüştürme Programları

En iyi MP3 dönüştürücü programları kapsamında bilinmesi ve değerlendirilmesi gereken birkaç program bulunur.

1) Freemake Audio Converter Programı

Ücretsiz bir şekilde en iyi video mp3 dönüştürücü programları arasında bulunan freemakeaudi converter programı gayet hızlı bir programdır. Bu program sayesinde tüm çevirmek istenilen videolar çok kısa bir süre içinde MP3 formatına çevrilebilir Videolarınız kısa sürede mp3 formatına çevrilir.

2) Format Freedom Programı

Bir başka MP3 dönüştürücü programı olan format freedom, en iyi programlardan biri olarak nitelendirilebilir. Bu program sayesinde herhangi bir video dosyasını MP3 yada başka bir ses uzantısına çevirmek oldukça hızlıdır.

3) FreeStudio

Ücretsiz olan bir başka video dönüştürme programı da freestudio isimli programdır. .Freestudio programı ile birlikte istediğiniz her videoyu rahatlıkla mp3 olarak dönüştürebilir ve kaydedebilirsiniz. Sadece mp3 uzantısı ile sınırlı kalmayan program bunun yanında birden fazla uzantıyı da içerisinde dönüştürme yapabilmenizi mümkün kılıyor. Freestudio sade tasarımlı ve basit kullanımlı bir ara yüze sahip olan programlardandır.

Gerek bilgisayar programları, gerekse de online şekilde hizmet veren internet siteleri MP3 dönüştürücü kapsamında hizmet almak mümkündür. Bunun için arama motorlarında kısa bir arama yapmak ve iyi hizmet sunan internet sitesine girmek veya programı indirmek gerekir. bu sayede istenilen her formattaki içerik rahatlıkla MP3 olarak değerlendirmek mümkün olur.

Yorumlar (0)