Mng Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

Mng Kargo yurtiçi ve yurtdışı taşımacılıkta en çok başvurulan kargo şirketleri arasında ilk sıralardadır.

BİLİM-TEKNOLOJİ 02.08.2020, 16:03
Mng Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

3000 adet ulaşım aracı ve binlerce personeli sayesinde Mng Kargo faaliyetlerine durmaksızın devam etmektedir. Mng Kargo ile gönderilerinizden haberdar olmak ve takip yapmak aşağıdaki yöntemlerle olmaktadır.

Şu Anda Kargom Nerede?

Mng Kargo aracılığıyla satıcının gönderdiği ürünlerin takibini yapmak basit ve hızlıdır. Mng Kargo takip sistemlerinden size en uygun olanını kullanarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz. Mng Kargo takibi nasıl oluyor diye merak ediyorsanız bu yöntemlere hep birlikte göz atalım.

Takip Numarası İle Gönderi Sorgulama

Mng Kargo takibini yapmanın en zahmetsiz yolu internet üzerinden takip numarası ile yapmaktır. Kargonuzun telefonunuza mesajla gönderdiği 12 haneli takip numarasını Mng Kargonun web sayfasına girerek kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gereken siteye tıkladığınızda kargo takip bölümünü bulup takip numarasını yazmaktır. Sonrasında gönderiniz hangi aşamada veya size ulaşacak tahini tarih hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Telefon İle Gönderi Sorgulama

Gönderileriniz hangi durumda olduğunu öğrenmek için Mng kargo canlı iletişim numarasını arayabilirsiniz. Mng kargo çağrı merkezi 444 06 06 numarasını aradığınızda karşınıza çıkacak çağrı merkezi destek personelinin yönlendirmesiyle kargonuzun tüm hareketlerini öğrenebilirsiniz. Elinizdeki takip numarasını, fatura ya da barkod numarasını yetkili kişiye söyleyerek gerekli bilgileri edinebilirsiniz. Aynı zamanda kurye çağırmak isterseniz de Mng kargo çağrı merkezini arayıp şubeye gitmeden kargolarınızı gönderebilirsiniz.

Şube Aracılığıyla Gönderi Sorgulama

Ayrıca telefonla çağrı merkezini arayarak size en yakın Mng kargo şubesinin nerede olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz. Mng kargo şubesine giderek de isminiz, takip numaranız ya da satıcının ismi veya telefon numarası ile gönderinizin hangi aşamada olduğu hakkında fikir edinebilirsiniz.

Mobil Uygulama ile Gönderi Sorgulama

Teknolojinin gelişmesi diğer sektörlerde kolaylık sağladığı gibi taşımacılık sektöründe de bazı avantajlar yaratmıştır. Mng Kargonun mobil uygulamasını akıllı telefonunuza ve tabletinize indirerek her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Mng Kargo uygulaması tamamen ücretsiz olup Appstore ya da Playstore kanallarından indirilebilmektedir. Bununla birlikte Mng Kargonun sunduğu hizmetleri ve şimdiye kadar sağladığı ayrıcalıkları öğrenmek için uygulama içinde yer alan Mng Box dergisini de okuyabilirsiniz.

Yorumlar (22)
Erolaydınhan 4 yıl önce
Kargom geldimi
Haydar 4 yıl önce
Merhaba bizim ufak bir Kargomuz vardı amma gelmedi
öznur ögünç 4 yıl önce
korgom vardı ama gelmedi
Yalçın 4 yıl önce
Fiyatları pahlı,hizmetleri çok yavaş
Mehmet Atak 4 yıl önce
Kargonun akıbetini öğrenmek istiyorum.kargo takip no.EI211970
Bircan kılıç 4 yıl önce
Kargom nerede
Abdurrahman kaya 4 yıl önce
Kargom vardı 6 gün oldu nerde kaldı
Tülay Teker 4 yıl önce
Kargom gelmedi
Eyuphan Arslan 4 yıl önce
Kargam yerine olasmamis
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın