Metin2 Oyunu

BİLİM-TEKNOLOJİ 01.09.2020, 17:06
Metin2 Oyunu

Teknolojinin önemli bir katkısı olarak hayatımıza giren internet oyunlarının içeriği sürekli genişliyor. 2005 yılında Çin ve Kore’de yayılan, giderek büyük ilgi görüp dünya çapında popüler olan Metin2 oyunu, son zamanların dikkat çeken oyunlarından. Şiddet içerikli olarak programlanan oyun, üç imparatorluk arasındaki savaş hikayesini konu alıyor. Oyun, kullanıcıların savaşarak kendini geliştirip kurtarması temeline dayalı olarak geliştirilmiştir.  

Metin2 Kaydol

Metin2 oyununu oynamak ücretsizdir. Öncelikle güvenilir oyun sitelerinden birisine kaydolmak gerekiyor. Üye olan kullanıcının oyuna başlayabilmesi için kendisine bir sınıf seçmesi şarttır. Oyunda temel nokta seviye yükseltmektir. Oyun, çok oyuncuyla oynanan online bir oyundur. Metin2 oyunu piyasaya sürüleli çok uzun yıllar olmasına rağmen oyuncu kitlesi sürekli artmış ve her dönem heyecanla oynanmıştır. Oyunda her oyuncunun mutlaka bir karakter vardır ve aktif olarak herkes kendini korumak geliştirmek zorundadır. Chunjo, Jinno ve Jinno Shinsoo imparatorlukları, oyun için sitelere üye olan kullanıcıların seçebileceği sınıflardır.

Ancak önemli olan, burada her sınıfın bir amacı olduğunun unutulmamasıdır. Bu nedenle sınıf seçimi, oyunda ileri bir seviyeye gelmede oldukça önemlidir. Oyunda oyuncunun kendini geliştirebilmesi için elinde bazı eşyalar vardır ve bu eşyaların seviyesini yükseltmesi, ilerlemesinde önemlidir. Her oyuncu, kendi emeğiyle elde ettiği eşya ve silahları kullanarak savaşır, bu da oyunun heyecanını arttırır. Ağır zırhları ve üstün becerilerini kullanarak savaşan oyuncular, yakın dövüş konusunda kendini göstermektedir. 

 

Oyun, eğlenceli vakit geçirmek kadar kullanıcıların kendini geliştirmesine de katkı sağlamaktadır. Oyuna belirli bir seviyede başlayan kullanıcı, belirli bir süre sonra yakın dövüş ve savaş konusunda ciddi bir seviyeye gelebilir. Oyun, profesyonel kodlamalarla geliştirilmiş bir oyundur bu nedenle oyuncuların taktik geliştirmesi zordur, önemli olan bilgi ve becerileri kullanarak kendini geliştirmeye çalışmaktır.  

Yorumlar (0)