Masum’un senaristi Netflix dizisi için hazırlanıyor

Netflix’in Türkiye orijinal yapımlarına bir dizi daha eklenecek. Blu TV’nin çok sevilen Masum dizisinin senaristi yeni dizi için kolları sıvadı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 14.11.2019, 16:30
Masum’un senaristi Netflix dizisi için hazırlanıyor

Netflix Türkiye yapımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Hakan: Muhafız’ın başarısı Netflix’in gözünden kaçmamış olacak ki şimdi de yeni bir dizi için çalışmalara başlanması kararını aldı. Yeni yapım çok sevilen Masum dizisinin senaristi Berkun Oya’nın elinden çıkacak.

Türkiye’nin en önemli senaristlerinden Berkun Oya’nın yazdığı yöneteceği ve yapımcılığını üstleneceği dizinin yapımcılığını Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen üstlenecek. 8 bölümden oluşacak dizinin oyuncu kadrosu ise Öykü Karayel, Funda Eryiğit, Settar Tanrıöğen, Fatih Artman, Alican Yücesoy, Tülin Özen, Defne Kayalar gibi isimler yer alacak.

Dünyada 2020’de yayına girmesi planlanan dizide, çok farklı sosyo ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul’un canlı ve renkli hayatında yolları kesişen bir grup karakter konu ediliyor. Bu karakterler dizide birlikte yürümek ya da geçmişle hesaplaşmak durumunda kalıyorlar.

BluTV’nin orijinal yapımı olan Masum geçtiğimiz Ocak’ta Netflix’e satılarak 190’dan çok ülkede 158 milyon kullanıcıyla buluşma imkanına kavuşmuştu. Netflix bu diziler dışında Aşk 101 isimli bir içeriğin daha yayınlanacağını duyurmuştu fakat dizinin durumunun ne olduğuna ilişkin durum ise şu anda bilinmiyor.

Yorumlar (0)