Maçkolik Nedir?

Maçkolik uygulaması, Türkiye’nin en köklü spor adına hizmet eden web adreslerinden biridir. Sitenin ilk kuruluş aşamasında toplam iki girişimci ilk adımları atmıştır.

BİLİM-TEKNOLOJİ 17.06.2020, 23:58
Maçkolik Nedir?

Maçkolik uygulaması, Türkiye’nin en köklü spor adına hizmet eden web adreslerinden biridir. Sitenin ilk kuruluş aşamasında toplam iki girişimci ilk adımları atmıştır. Kurulduğu tarih olan 200 yılından 20012 yılına kadar ülke çapında en fazla ziyaret edilen sitelerden biri olmayı başarmış ve 40 Milyon Lira hisse değeri ile ülkenin ticaret hacmi en geniş şirketlerinden biri olmayı başarmıştır. 2012 yılından sonra firmanın hisse senetlerinin %51 kadar kısmı Perform şirketi tarafından satın almıştır. 2016 yılında ise şirketin geri kalan %49’luk kısmı da aynı firma tarafından satın alınmıştır ve günümüzde hala Maçkolik uygulamasının tek sahibi konumundadır. Ayrıca Maçkolik Hizmetleri şirketi çatısında altında faaliyetlerini sürdürmekte olan sahibinden ve diğer spor siteleri de satış rakamına eklenmiş durumdadır.

 Maçkolik Uygulaması Güvenilir Mi?

 Maçkolik uygulaması, tüm spor severlere dünyanın her bir noktasında gerçekleşen spor müsabakalarının sonuçlarını anlık olarak sunmaktadır. Oynanan her turnuvadan ve platformdan bildirilen canlı sonuçlar, çevrimiçi olarak sitede yayınlanmaktadır. Öncelikli olarak Türkiye liglerinde karşılaşan takımların anlık sonuçları site bünyesinde yer alsa da online bilgilerine ulaşılabilen tüm müsabakaların en net bilgileri kullanıcılara sağlanabilmektedir. Öyle ki Endonezya Liginden, Uganda basketbol ligine kadar her türlü bilgiye en doğru şekilde ulaşabilmek mümküdür. Maçkolik uygulaması, veritabanında kullandığı anlık bilgi sistemi sayesinde kullanıcılarına son dakika haberlerini en net şekilde sunmakta ve yılların getirdiği tecrübesi ile güvenilirliğini kanıtlamaktadır.

 Maçkolik Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

 Yıllardır yapmak isteyen tüm spor severlerin ilk uğradıkları adreslerin başında Maçkolik sitesi gelmektedir. Çünkü iddaa sistemi içerisinde bulunan tüm spor müsabakaları site bünyesinde canlı olarak sunulmakta ve kullanıcıların ekranına aktarılmaktadır. Sitenin veritabanında bulunan yıldızlı maçlar ile her müsabakanın takip edilmesine gerek kalmamaktadır. İşaretlenen karşılaşmalarda herhangi bir gelişme olduğu taktirde kişilerin cep telefonlarına anlık olarak bildirim gönderilmektedir. Bu yüzden Maçkolik uygulaması iddaa müsabakalarının takip edilmesi ve anlık en doğru bilgilerin alınabilmesi için en avantajlı adrestir.

Yorumlar (0)