LG TONE kulaklık ile duyunuzu arşa yükseltin

LG Electronics’in yeni ürünü LG TONE Free FP9 kablosuz kulaklık ile duyma duyunuzda yeni bir dönemi başlatmaya hazır mısınız? Gerçek kablosuz kulaklık deneyimini güncelleyecek LG TONE Free FP9, geliştirilmiş fonksiyonları ile teknoloji severlerin kullanımına sunulmuş, sizleri bekliyor. 

BİLİM-TEKNOLOJİ 30.05.2022, 15:23 30.05.2022, 16:07
LG TONE kulaklık ile duyunuzu arşa yükseltin

LG Electronics’ten kaydedilen açıklamaya göre gerçek kablosuz kulaklık deneyimini yaşayabileceğiniz yepyeni kulaklık modeli LG TONE Free FP9, görücüye çıkıyor. Kablosuz kullanıma yeni bir bakış açısı getirerek kullanıcıların yaşam tarzını değiştirecek olan TONE Free, kulak içine uyumu, daha güçlü gürültü engelleme özelliği, gelişmiş Meridian teknolojisi desteği ve hijyen artırıcı UVnano şarj kutusu ile geliştirilmiş pek çok fonksiyonu bünyesinde barındırıyor. Yeni Wriless & Plug özelliği ile bluetoothsuz cihazlarda da kullanım imkanı sunan TONE Free, kömür siyahı ve altın rengi seçenekleri ile Türkiye’ye geliyor.

Haziran ayında Türkiye’de satışa çıkıyor

Göz alıcı iki rengiyle haziran ayında Türkiye’de satışa çıkacak olan LG TONE Free’yi satın alan kullanıcılar, USB-C-AUX kablosu sayesinde şarj kutusunu koşu bandı, masaüstü bilgisayar ve uçak içi eğlence sistemi gibi bluetooth özelliği bulunmayan cihazlara da bağlayabilecek. Ayrıca kulaklığın şarj kutusu, kulaklığın ışınlar sayesinde temizlenmesini de sağlayacak. Hijyen açısından titiz olan kullanıcıları için yeni bir teknoloji geliştiren LG Electronics, kulaklıkların hem temizlenmesi hem de şarj edilmesi için kutusuna konulmasının yeterli olduğunu dile getiriyor. UVnano özelliği bulunan kulaklıklar 5 dakika içerisinde şarj olurken bu sırada kendi kendini de dezenfekte ediyor. 5 dakikalık şarjın ardından ise 1 saatlik dinleme süresi sağlanmış oluyor.

Kulaklıklar, hipoalerjenik silikondan üretildi

LG TONE Free FP9, hipoalerjenik silikondan üretilmiş rahat, toksik olmayan, medikal uyumlu jel başlıklar ile tasarlanması sayesinde rahat ve sağlıklı müzik deneyimi sunuyor. Tam şarjdayken kesintisiz 10 saat dinleme özelliği bulunan kulaklık, özel şarj kutusunda da ekstra 14 saat kullanım imkanı veriyor. Böylece kulaklığın şarj ömrü 24 saate kadar çıkmış oluyor. Tere, yağmura ve suya dayanıklılığı işaret eden IPX4 sertifikasına sahip LG TONE Free, arama-konuşma kalitesini de en üst düzeye çıkartıyor. Arama-konuşma işlemkeri için yüksek performanslı yerleşik 3 mikrofon bulunuyor. Flex Action Bass özeliği sayesinde ritmi kullanıcıların kendi içinde hissetmesine imkan sağlayan yüksek bas kalitesi, 3D Sound Stage ile bütünleşerek ses ortamını genişletiyor. Bu sayede daha gerçekçi ses sunuluyor. Uzamsal upmixing özelliği, gerçekçi ses verilmesine yardımcı oluyor.



Birinci sınıf ses markası tarafından özelleştirildi

Birinci sınıf İngiliz ses markası olan Meridian tarafından geliştirilen EQ ön ayarlar, kullanıcılar nerede olursa olsun en iyi ses kalitesini sunmak üzere tasarlanmıştır. TONE Free, uygulaması sayesinde birçok kişiselleştirilebilirlik özelliği aktifleştirilebilir. Kullanıcılar, Meridian EQ ile ön ayarlara ilaveten kendi EQ modlarını da oluşturabilir ve frekansları kontrol edebilirler. Uygulama sayesinde ortam seslerini duymayı engelleyen Ambiyans Modu da artık kişiselleştirilebilir şekilde kullanıma sunuluyor. 

En kalabalık mekanda bile kulaklığı çıkarmanıza gerek yok

Kafe gibi kalabalık bir mekanda bile sipariş vermek ya da muhabbet etmek için kulaklığınızı çıkarmanıza gerek kalmayacak. Sohbet Modu olarak geliştirilen modda kalabalık ve gürültülü ortamlarda da kulaklıkla sohbet edilebilecek. Kullanıcı, hattın bir ucundan kısık sesle konuşsa bile muhatabı kulaklığın diğer ucundan rahatlıkla ve yüksek tonlu olarak duyabilecek. Bu, sağ kulaklık ağza yakın tutularak sessizce konuşulduğunda gerçekleşecek. Bunu sağlayacak mod ise Fısıltı Modu olarak oluşturulmuş halde sunuluyor.

Aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor

Gelişmiş Aktif Gürültü Engelleme özelliği ile eşit oranda anti-gürültü üretip harici sesi engelleyen LG TONE Free kulak içi kulaklık, geliştirilmiş sürücüsü sayesinde kullanıcıların dinledikleri her müziğe kendilerini tamamen kaptırmalarını sağlayan deneyimi oluşturuyor. Yüzlerce kulağı analiz eden geliştirilmiş yeni dizaynıyla kulağın şekline tam uyum sağlayan rahat tasarım, LG TONE Free EarSeal tasarımını geliştirmek amacıyla Kore'nin ünlü Ergonomik Tasarım Teknoloji Laboratuvarı ile POSTECH işbirliği yapılarak ergonomik analizli kulaklık takan herkes için optimum konfor sağlaması amacıyla geliştirildi. 

Yorumlar (0)