İşte Google'a göre 2019'un en iyi uygulaması ve oyunu

Google, Android platformu için geliştirilen 2019'un en iyi oyunu ve yılın en iyi uygulamasını paylaştı.

BİLİM-TEKNOLOJİ 03.12.2019, 14:50 03.12.2019, 14:53
İşte Google'a göre 2019'un en iyi uygulaması ve oyunu

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) merkezli teknoloji devi Google, Android platformunda 2019 senesinin en iyi uygulamasını ve oyununu kamuoyu ile paylaştı.

Google tarafından belirlenen en iyi oyun ödülü, kullanıcıların tahminde bulunabileceği bir oyuna gitti. Henüz kısa zaman önce kullanıcılara sunulan "Call of Duty: Mobile", 2019'un en iyi mobil oyunu olarak seçildi.

Google, Call of Duty: Mobile ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarında, 2019 senesinin en iyi oyununun hem oyunseverleri zorlayan bir yanının olması hem eğlenceli olması hem de herkes tarafından erişilebilir olması gerektiğini düşündükleri belirtildi. Google'a göre Call of Duty: Mobile, tüm bu koşulları sağlıyordu.

2019'un en iyi mobil uygulaması ise Google tarafından yeni bir sosyal ağ olan "Ablo" olarak belirlendi.

Ablo, alanında benzer olan birçok uygulama olmasına rağmen rakiplerini geride bırakmayı başardı ve Google'ın prestijli unvanlarından bir tanesine sahip oldu. Google tarafından yapılan açıklamalarda Ablo'nun göze çarpan bir yapısının olduğu belirtilirken, uygulamanın güzel düşünüldüğü ve iyi bir tasarıma sahip olduğu ifade edildi.

Yorumlar (0)